• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Watchmen - Az Őrzők (egylemezes változat) (DVD)
Watchmen - Az Őrzők (egylemezes változat) Watchmen
- 46%
Szállítható: AZONNAL
1.990 Ft
Eredeti ár: 3.690 Ft

5-10 db. van raktáron


  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

Ez az összetett, sokrétegű, izgalmas kalandfilm egy másik Amerikában játszódik, 1985-ben, amikor a jelmezes szuperhősök részei a társadalom mindennapi szövetének, és a „Végítélet Óra” - amely az USA és a Szovjetunió közötti feszültséget méri - folyamatosan éjfél előtt öt percen áll.

Amikor az egyik egykori társukat meggyilkolják, a kimerült, de még elszánt álarcos igazságosztó, Rorschach elhatározza, hogy leleplezi az összes múltbéli és jelenlegi szuperhős megölésére és lejáratására szőtt konspirációt. Amint kapcsolatba lép egykori bűnüldöző csapatával - nyugdíjas szuperhősök szedett-vedett bandájával, akik közül csak egynek van igazi szuperereje -, Rorschach egy széleskörű és sokkoló összeesküvésre bukkan, amely kötődik a hősök közös múltjához és katasztrofális következményei vannak a jövőre nézve. A küldetésük, hogy őrizzék az emberiséget, de ki őrzi az Őrzőket?

Stúdió:
Játékidő:
155 perc
Gyártási év:
2009
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, bolgár, cseh, észt, görög, héber, horvát, izlandi, lett, litván, portugál, román, szerb, szlovák, szlovén
Képformátum:
2.40:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
 
Kisfilm - Mechanika: Egy fantasztikus világ technológiája
Átlagos értékelés:
creeper
értékelése:
2010. aug. 5. - 10:26


Leírhatatlan, mekkora szeretettel és lelkesedéssel néztem az elso képeket és a Bob Dylan zenéjével díszített, csodálatos focímet - képtelenség kifejezni, milyen, amit már ismersz, amit már egy bizonyos formában láttál, kedvenceid most hús-vér színészek képében, valódi(nak tuno) díszletek között mozognak és élnek - ezt csak átélni lehet, mesélni róla értelmetlen.
A színészek kiválasztása egyszeruen tökéletes munka (talán Dr. Manhattan esetében gondoltam, hogy kissé dörgedelmesebb hangja lesz, de sebaj), természetesen Jackie Earle Haley az, aki a legjobban járt a szereposztásnál: talán a legemlékezetesebb szerep az övé - felejthetetlen Rorschach-ot köszönhetünk neki. Az egyetlen, mégis jelentos probléma a játékidovel akad: két és fél órában ezt a történetet a megfelelo hangulatban és megközelítéssel egyszeruen lehetetlen elmesélni, ehhez kb. 4-5 óra hossza lenne szükséges, de Zack Snyder ehhez mérten is maximális teljesítményt nyújtott, olyan finoman bánt a látvánnyal és a cselekménnyel, ahogy Alan Moore és Dave Gibbons negyedszázada saját gyermekükkel. Rohanva kapkodunk ugyan, száguldunk jelenetbol jelenetbe, mert nincs ido a fontos szimbólumokra, arra, hogy a nézo saját maga jöjjön rá az összefüggésekre, itt inkább kimondják, csak legyünk túl rajta és ugorjunk tovább, ez pedig sajnos kicsit odatesz az élvezhetoségnek (talán néhol bosszantóan is), de nincs mit tenni, így is a végletekig kihasznált két és fél óráról beszélünk, az átlagelvárásokkal rendelkezo mozinézonek még a százötven perc is soknak tunhet.
Az alkotókon tehát nem múlt, fantasztikus casting, méltó látvány, nagyon hangulatos, e világhoz igazán illo zenék (Bob Dylan, Jimi Hendrix, Leonard Cohen, Simon & Garfunkel), és magabiztos, gyakorlatilag profi rendezés, de - ami a moziváltozatot illeti - inkább csupán mozgóképes felidézésnek, "összefoglalónak" tartom, és akkor még elégedetlenkednem sem kell, hisz még ebben a formában is szívmelengeto az egész.

A Watchmen igazi világa tehát a képregények lapjai között maradt, aki egyelore csak látta, de nem olvasta, az még nem ismeri, és bíztatom, csapjon a színes oldalak közé, mert lemaradhat egy különleges élményrol.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
80%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Ingyenes szállítás
fitness
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: