• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Ősember a pénztárcámban - Miért olyan nehéz meggazdagodni? (Könyvek)
Dr. Tóth András
Ősember a pénztárcámban - Miért olyan nehéz meggazdagodni? Ősember a pénztárcámban
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Vannak veszélyes könyvek. Ha elolvassa az ember, akkor utána már sohasem tehet úgy, mintha nem olvasta volna. - Miért nem dúsgazdag minden nemdohányzó nyugdíjas? - Miért költik el a lottónyertesek nagyon gyorsan az egész nyereményt? - Miért szakad szét a társadalom újra és újra szegényekre és gazdagokra? - Mit tudnak a gazdagok, amitől meggazdagodnak? Ki akadályoz meg bennünket, hogy mi is jómódú, minden anyagi gond nélküli életet éljünk? Nap-nap után találkozunk ezzel a gazfickóval, aki folyamatosan keresztbe tesz pénzügyi felemelkedésünknek. Nem más ő, mint az Ősember a pénztárcámban. - Mi az a holtbiztos mód, amivel mégis elindulhatunk a jólét felé? - Hogyan oldhatjuk meg életünk legnagyobb pénzügyi kihívásait? - Hogyan harcolhatunk meg sikerrel a hétköznapokban, a pénztárcánkban?
Kiadó:
EFFICENTER
Oldalszám:
150 oldal
Gyártási év:
2015

 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: