• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Batman - Hush visszatér 1. - Társkeresés (Könyvek)
Al Barrionuevo, A. J. Lieberman
Batman - Hush visszatér 1. - Társkeresés BATMAN: HUSH RETURNS
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Hush, Batman legújabb ellensége meghalt, amikor Harvey Dent lelőtte – de vajon tényle­g ő volt doktor Tommy Elliot, Bruce Wayne gyermek­kori barátja? A kérdés azóta sem hagyja nyugodn­i a denevérembert. Amikor Rébuszt, a Batman szellemi épség­e ellen­i támadás kiötlőjét halálosan megfenyegeti­k, ijedtében Gotham City legveszélyesebb bűnözőjéhez, Jokerhez fordul segítségért. Egyre nyilvánvalóbb, hogy valaki bosszút akar állni E. Nigmá­n, a talányok mesterén. A nyomokból Batman kénytelen arra következtetni, hogy az arcát következetesen eltakaró idegen csak Hush lehet. Hush visszatér, és tetőtől talpig felforgatja a hatalmi viszonyoka­t Gotham alvilágában. Az izgalmas történet első fejezetébe­n szerepet kap még Pingvin, Robin és Orákulum, és színre lép egy vadonatú­j ellenfél.
Kiadó:
Képes Kiadó
Oldalszám:
96 oldal
Gyártási év:
2009

A termék vásárlói ezeket is szerették:
KÖNYV
DVD
BLU-RAY
Könyvek
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
100%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (1)
61-80%
 (0)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: