• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Egy boltkóros naplója (Könyvek)
Sophie Kinsella
Egy boltkóros naplója Confessions of a Shopaholic
A termék már nem kapható
 
 
 
 

MEGJELENÉS: 2010. május 10. | INFO A termék sajnos már nem beszerezhető.  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek

Kell egy kis kölcsön,hogy nyugodtan költsön... Volt már olyan, hogy a hiteledet egy másikból fizetted ki? Sikerült már valaha meggyőznöd magad, hogy ha akciós terméket veszel, azzal tulajdonképpen pénzt keresel? Felvidít egy új cucc, ha rossz kedved van? Igen? Akkor te is boltkóros vagy! Akárcsak Becky Bloomwood, aki képtelen ellenállni a boltok csábításának, és csak vásárol, vásárol, vásárol. A sors iróniája, hogy miközben vásárlási mániája következtében egyre nőnek az adósságai, Becky valójában pénzügyi újságíró, és főállásban a Sikeres Megtakarítások nevű magazin olvasóit próbálja megtanítani a spórolós életre. Szinte minden napra van egy remek ötlete, sőt tudja a tökéletes receptet is: költs kevesebbet, keress többet!

De az elméletet sehogy sem sikerül átültetnie a gyakorlatba. Egyre nyomasztóbb pénzzavarából egyre komolyabb költekezéssel igyekszik kimászni. A banktól érkező fizetési felszólításokra újabb vásárlásokkal felel. A helyzet már-már katasztrófával fenyeget...

Vajon sikerül Beckynek úrrá lennie szenvedélyén? Abba tudja hagyni a vásárlást,mielőtt végleg összecsapnak a feje felett a hullámok? És legfőképp: létezik olyan férfi, aki mindezzel együtt szeretni tudja?

Sophie Kinsella korunk egyik népbetegségéről írt fergeteges humorú könyvet, amelyben rámutat a fogyasztói társadalom visszásságaira. Az Egy boltkóros naplója olvasók millióit nevettette már meg világszerte. A regényből nagy sikerű film is készült.

Kiadó:
Kelly Kft.
Oldalszám:
368 oldal
Gyártási év:
2000

A termék vásárlói ezeket is szerették:
KÖNYV
DVD
Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
Legkelendőbb termékek
Kategória: humor
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: