• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Szentek
Xpress.hu > DVD > Ibsen: Nóra (DVD)
Ibsen: Nóra Ibsen: Nóra
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek

Ibsen klasszikus remekművének emlékezetes színpadi adaptációja. Az érzékeny és pontos színészi játék mögött fájdalmas életbölcsesség és finom humor rejlik.

A Nóra az elmúlt mintegy száz évben az emberi önállóságért folytatott küzdelem szimbóluma lett. A feleség- és anyaszerepből kitörő asszony tragikus és felemelő történetét azonban ma, épp az elmúlt idő súlyának, történeteinek következményeként, már másként látjuk.

A Nórában élénken látható lett a komikum, a családi élet mindennapi csetepatéinak kegyetlenül ismerős világa – amelyben ki-ki fellelheti saját életének egy-egy pillanatát. Az élet ma is a pénzkeresésre épül, a polgári világ megteremtésének ábrándja körül forog. A családi életformát ugyan más külső körülmények határozzák meg, de ma sem mások azok a szerepek, amelyeket a házastársak gyakran mindennap el kell, hogy játsszanak.

Stúdió:
Játékidő:
142 perc
Gyártási év:
1989
Hangok:
- magyar - stereo (DD)
Feliratok:
magyar
Képformátum:
4:3

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
zenék
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: