• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Kai doh Maru / Blood, az utolsó vámpír – Anime gyűjtemény (3 DVD) (DVD)
Kai doh Maru / Blood, az utolsó vámpír – Anime gyűjtemény (3 DVD) Kai Doh Maru, Blood the Last Vampire
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Csomag tartalma
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák

Kai Doh Maru:

A történet a Shoreki-korszak első évében, i.sz. 889-ben kezdődik. A fiatal lányt, Kintokit meg akarják gyilkolni üldözői, ám Raiko-dono megmenti őt. Raiko-dono katonát nevel a fiúból, aki így a Védelmi Minisztériumban teljesít szolgálatot...

A Kai Doh Maru elképesztő rajzstílusa egyedülálló az egész világon. Az animét egy sejtelmes, fehér fátyol borítja, ami szinte földöntúli látványvilágot teremt.

Blood, az utolsó vámpír:

Saya ránézésre egy teljesen átlagos japán kamaszlány. Valójában azonban ő az „utolsó igazi” vámpír, aki az amerikai titkosszolgálattal együttműködve igyekszik elpusztítani az elfajzottakat. Ezek olyan ragadozók, akik nem vámpírnak születnek, hanem  csak később alakulnak át azzá. Saya engedélyt kap arra, hogy elfajzottak után kutasson a Yokota-i Középiskolában. Feladatát rengeteg akadály nehezíti...

A Blood, az utolsó vámpír a vámpírtörténetek szerelmeseinek mindenképpen ajánlott, ahogy mindazoknak is, akik szeretik a sötét hangulatú animéket. A karakterek kidolgozottsága sem átlagos, és a környezet ábrázolásánál használt háromdimenziós technika néhol teljesen életszerűvé varázsolja a helyszíneket.

Mindkét anime Morishita Katsuji felügyelete alatt készült, de az ő nevéhez kapcsolódik számos világszerte ismert produkció is, mint például: Blood+, Moribito, Ghost in the Shell: Stand alone Complex 2 and GIG, és a Kill Bill Vol. 1, ahol a kézzel rajzolt jelenetekért felelt.

Játékidő:
100 perc
Gyártási év:
2000
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- japán - DTS
Feliratok:
magyar
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
 
Werkfilm (így készült) - Így készült a Blood
 
Előzetes -
 
Egyéb - Kerek asztal beszélgetés az alkotókkal
 
Egyéb - Cg modellek

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
100%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (1)
61-80%
 (0)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: