• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Törékeny holmik (Könyvek)
Neil Gaiman
Törékeny holmik nem ismert
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák
Író:
A tizenkét hónapnak is múlatnia kell valahogy az időt, hát mesélnek egymásnak. Árnyék hiába utazik Skóciába, akit az istenek egyszer megtaláltak, azt nem hagyják békén. Ha betévedünk egy partira, ahol gyönyörű lányok vannak, azért kérdezzünk rá, honnét jöttek. Neil Gaiman a tőle várható virtuozitással, abszurd, humoros és morbid hangulatokat könnyedén váltva, ezúttal novellákban és versekben mutatja be azt a világot, amit csak ő lát a valóság látóterének szélén.
Kiadó:
Agave Könyvek
Oldalszám:
320 oldal
Gyártási év:
2007
Átlagos értékelés:
Niwrok
értékelése:
2009. nov. 10. - 15:47
Hullámzó hangulatú novelláskötet egy modern mesemondótól. Nálam nem érte el a "Tükör és füst" színvonalát, mert több volt a "csak átlapozom, nem köt le" írás, de azért itt is fellelheto egy-két csemege. Ilyen a Cthulhu-mítoszba Sherlock Holmes-t kevero "Smaragdzöld tanulmány", a Mátrix forgatókönyve alapján, a film elott készült "Góliát", és a személyes kedvencem, a beszédes címu "Hogyan ismerkedjünk lányokkal egy házibulin?".
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
KÖNYV
DVD
BLU-RAY
Könyvek
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
80%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: