• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > Medvék (IMAX) (Blu-ray)
Medvék (IMAX) Bears
Szállítható: BIZONYTALAN
4.500 Ft
 
 
 
 


  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
Rendező:
Szereplők:

Az embert az ősidők óta szoros kapcsolat fűzi ezekhez a nemes vadakhoz. Méretük és félelmet keltő megjelenésük miatt hajlamosak vagyunk a rettegésre, miközben az ősi civilizációktól napjainkig a legmélyebb vallásos tisztelettel és áhítattal tekintünk rájuk. A mítoszokkal teli múlt megidézése és a csupa bizonytalanságot rejtő jövő víziója mellett a film remek képekkel mutatja be ezeknek a néha elbűvölő és bájos, néha erőszakos és kegyetlen mindenevőknek az emberi civilizáció által mind jobban fenyegetett életét.

A városi ember számára elképzelhetetlen közelségbe férkőzhetünk a világ legnagyobb szárazföldi ragadozójához, az északi tundrák királyaihoz, a jegesmedvékhez. Láthatjuk a montana-i feketemedvéket, amint kölykeiket nevelik, és persze megismerkedhetünk a legendás grizzlyvel, az észak-amerikai őslakosok totemállatával.

A Földünkön ma élő medvék élete azonban — amellett, hogy megható és játékos pillanatokban is bővelkedik — nagyrészt komoly és nehéz küzdelem a túlélésért, minden fajta számára más-más kihívással. A filmet megnézve jobban megismerhetjük ezeket a csodálatos állatokat, és talán megérthetjük azt is, miért olyan fontos a megóvásuk, nemcsak a természet, de az emberi faj számára is.

Játékidő:
40 perc
Gyártási év:
2001
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - PCM 5.1
- angol - Surround (DD)
- angol - DTS-HD
- lengyel - 5.1 (DD)
- cseh - Surround (DD)
Feliratok:
magyar, angol, cseh, lengyel, román
Képformátum:
1.78:1 (16:9)
 
Dokumentumfilm - Harc a medvékért (kb. 45 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
 
Werkfilm (így készült) - (kb. 19 p.) - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - a Medvék forgatásáról (kb. 10 p.) - MAGYAR FELIRATTAL

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
Megosztás

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: