• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > Ákos 40+ (Blu-ray)
Ákos 40+ Ákos 40+
A termék már nem kapható
 
 
 
 

MEGJELENÉS: 2009. december 14. | INFO A termék sajnos már nem beszerezhető.  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
Rendező:

Ákos, az énekes, zeneszerző, szövegíró, költő, alkalmi színész és kliprendező 2008-ban töltötte be negyvenedik életévét. A kilencvenes évek kultikus zenekarának alapító-énekese több mint húsz éve ír és ad elő dalokat, ez alatt 24 magyar nyelvű és hat angol albumot rögzített. A kiadványok többsége aranylemez lett, de több platina is van köztük. Töretlen sikerét több száz telt házas koncert, lelkes, kitartó és fogékony közönség, valamint számtalan szakmai díj jelzi. Olyan szerzemények fűződnek a nevéhez, mint az Induljon a banzáj!, a Valami véget ért, az 1984, szólistaként a Hello, a Dúdolni halkan, az Indiántánc, az Ilyenek voltunk, a Végre, az Ikon, a Keresem az utam, az Ölelj meg újra vagy a Minden most kezdődik el.

2008. szeptemberétől egy éven át jubileumi, akusztikus előadásokkal járta az országot Ákos és zenekara. Ezalatt 29 koncertet adtak, 65.000 érdeklődőnek zenéltek, a produkció összesen 8.898 kilométert utazott. Az előadás mindenütt fergeteges siker volt, a katartikus csönd és az álló ováció egyetlen koncerten sem maradt el. Számos helyszínen adtak dupla koncertet a nagy érdeklődés miatt.

Az elegáns, látványos turnét ez a Blu-ray kiadvány is megörökíti, amely az előadás komplett felvételét tartalmazza, HD minőségben.

A kiadvány remek képanyaggal ellátott füzettel, Elite Single Blu-Ray tokban lát napvilágot.

Várhatóan novemberben Blu-ray változatban is megjelenik az Ákos 40+. Ismereteink szerint a Blu-ray kiadás egy a DVD-n megjelenő koncertfelvételtől eltérő, a turné másik állomásán rögzített koncertet tartalmaz majd!

Stúdió:
Játékidő:
150 perc
Gyártási év:
2009
Hangok:
- magyar - PCM 5.1
- magyar - LPCM
Feliratok:
magyar
Képformátum:
1.78:1 (16:9)
 
Werkfilm (így készült) - 2 werkfilm
 
Videóklip - Adj hitet (HD)
 
Kisfilm - Három akusztikus dal a Borpatikában
 
Egyéb - 2008-as turnédalok

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: