• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Vad lovak (Könyvek)
Cormac Mccarthy
Vad lovak nem ismert
- 15%
Szállítható: AZONNAL
1.683 Ft
Eredeti ár: 1.980 Ft

Már csak 1 db. van raktáron
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek

Határ trilógia, I. rész

Két fiatal felnőtté válása, kalandjai, szerelmei a Texas-Mexikó határvidék buja és lenyűgöző tájain, vadlovak és még vadabb álmok között. Egy alig néhány esztendő alatt amerikai klasszikussá vált mű, egy majdnem teljes évszázadot átívelő trilógia Amerikai Nemzeti Könyvdíjjal kitüntetett első kötete. Amerika és a XX. század tisztán, keményen. A könyvből sikeres film készült, Matt Damon főszereplésével.

"Egy modernkori Western telis-tele lovakkal és fegyverekkel és románccal... egy valódi amerikai klasszikus." Newsweek

"Különleges szépségű és erejű könyv, mestermű... egy utazásról a gyermekkorból a felnőttkorba, az ártatlanságtól a tapasztalatig." Washington Post

"A lovak már mozgolódtak. John Grady kiszemelte az elsőt, amelyik kitört, lasszót vetett a jobb első lábára, hatalmas puffanással zuhant el a csikó. A többi táguló orrcimpákkal, riadt tekintettel bújt össze. Mielőtt a csikó felállhatott volna, John Grady a nyakára guggolt, a pofájánál fogva fölemelte és oldalra fordította a fejét, melléhez szorította a hosszú, csontos koponyát; a csikó orrnyílásainak sötét kútjaiból feltörő forró, édes kilégzés egy új világ hírmondójaként csapta meg arcát és nyakát. Ezeknek nem lószaguk volt. Annak szaglottak, amik voltak: vadon élő állatoknak. A melléhez szorította a ló pofáját, combjai belső oldalán érezte, mint áramlik a vér az ütőerekben, érezte a félelem szagát; fél kezével letakarta a ló szemét, simogatta, s közben egyre csak beszélt, beszélt hozzá, halk, egyenletes hangon, elmesélte, mit fog tenni; eltakarta a ló szemét, és kisimogatta belőle a rettegést."

Kiadó:
Ulpius-ház
Oldalszám:
280 oldal
Gyártási év:
1992

A termék vásárlói ezeket is szerették:
KÖNYV
DVD
BLU-RAY
Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
Legkelendőbb termékek
Kategória: regény
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: