• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > December 32 - Második felvonás (Könyvek)
Enki Bilal
December 32 - Második felvonás nem ismert
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Író:

A történet 2026-ban játszódik, az Obscurantis Order a világot és a tudást fenyegeti. Behódoltat mindenkit, aki a kultúrát, a történelmet képviseli, és saját harcosává alakít. Mindeközben három testvér keresi egymást.

A három testvér Szarajevóban született, 1993. augusztusában. Egy ágyban nőttek fel, a gránát ütötte lyukon a csillagos ég látványával. Nike, Leyla és Amir nem is tudna egymásról, ha Nike-nak nem lenne különleges emlékező-készsége. Apránként, naponta jut vissza az időben, egészen születése pillanatáig. A Szörny-tetralógia, a világ különböző tájain szétszórtan élő szarajevói árvák története elsősorban az emlékezetről szól, melynek a segítségével Bilal a jövőt kutatja. Egy lehetséges jövőt, amelyben a Balkán emlékezetét kiterjeszti az egész világra, hiszen ez a világ minden, amink maradt.

Kiadó:
Titkos Fiók
Oldalszám:
68 oldal
Gyártási év:
2003

A termék vásárlói ezeket is szerették:
KÖNYV
DVD
BLU-RAY
Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: