• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > A Da Vinci-kód (GHE kiadás) (DVD)
A Da Vinci-kód (GHE kiadás) The Da Vinci Code
- 53%
Szállítható: BIZONYTALAN
1.490 Ft
Eredeti ár: 3.190 Ft


  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák
A tanulmányi úton Párizsban tartózkodó Robert Langdon szimbólumkutatót telefonon riasztják egy késő esti órán. A Louvre idős kurátorát meggyilkolták a múzeumban és egy érthetetlen kódot találtak a holtteste mellett.

A francia hatóság a fiatal Sophie Neveu-t jelöli ki a rejtélyes üzenet megfejtésére, aki történetesen a meggyilkolt művészettörténész unokája. Langdon és a tehetséges francia titkosírás-szakértő közösen kezd el a rejtvény és a gyilkossági ügy megoldásán dolgozni. Hamarosan azonban épp ők lesznek a francia rendőrség első számú gyanúsítottjai. Egy Európa székesegyházain és kastélyain keresztül zajló kétségbeesett hajsza során Langdon és Sophie megdöbbentő igazságra bukkannak a zseniális festő, Leonardo képeinek rejtett utalásait követve, miközben az életük is veszélybe kerül...

Játékidő:
143 perc
Gyártási év:
2006
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- török - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol
Képformátum:
2.40:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
Átlagos értékelés:
Film-mániás
értékelése:
2011. nov. 24. - 11:53
FILM:
Bár Dan Brown könyve (és e abból készült filmváltozat) nem is volt rossz, mintegy összeesküvés-történet a Szent Grálról ugye, de én a magam részéről az egész Jézus-Mária Magdolna- teóriátát teljes mértékben egy ostoba képtelenségnek tartom!
A film (mozi verziója) nem annyira tetszett, kicsit unalmasnak tartottam, ellentétben a könyvvel. De remélem -az általam még nem látott- bővített verzió jobban fog tetszeni, persze hogyha sikerül megszereznem a dvd-t... A szereposztás sem működött szerintem, kivéve a Teabinget alakító (Sir) Ian Mckellent, valamint Alfred Molinát, mint Aringarosa püspök és Paul Bettanyt, aki az utóbbi csatlósát, Silast játszotta.

Hanks-Cage - hasonlat:
A mindig remek (Oscar-díjas) színész, Tom Hanks (Top 4 kedvenc filmem tőle: Forrest Gump, Ryan közlegény megmentése, Ami sok, az sokk, Egyik kopó, másik eb) már csak árnyéka hajdani önmagának (négy napja láttam a Philadelphiát, részben ebből indulok ki), akárcsak Nicolas Cage, szerintem. Ezt is bizonyítja az az eset, mikor egy rajongója a fejére olvasta legújabb filmje kapcsán: ő többet, jobb szórakozást várt, egy ilyen kaliberű színésztől! Hanks ezután kifizette a pali mozijegyének árát, mintegy kárpótlásul.

DVD
A hang-kép remek a lemezen, ami a film eredeti változatát tartalmazza, viszont a werkfilmet és interjúkat nem, csak pár TriStar/Columbia-film előzeteseit (pl.: Pókember 3, Marie Antoinette, Rém rom).

10/4
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
83%

3 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (2)
61-80%
 (0)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: