• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > A szikla (Blu-ray)
- 79%
Szállítható: AZONNAL
1.490 Ft
Eredeti ár: 6.990 Ft


  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

   A szikla a világ egyik legbiztosabb börtönszigete volt. Ma már üres, szinte megközelíthetetlen. Ideális hely túszok fogvatartására.

   De Hummel, az egykori tábornok nem elégszik meg ennyivel: a szikláról veszélyes ideggáz-rakétákat irányít San Franciscóra: már ötmillió ember élete van a kezében. Egy volt fegyencen és egy vegyifegyver-szakértőn múlik, hogy megállítsa és lefegyverezze az őrült katonát és csapatát.

   John Patrick Mason volt az egyetlen rab Alcatrazban, aki valaha is élve képes volt megszökni onnan. Most az életéért és a jövendő szabadságáért cserébe egy kommandó élén meg kell ismételnie a bravúrt - csak éppen visszafelé. Be kell juttatnia a fegyvereseket és Goodspeed ügynököt - az irodai és labormunkához szokott vegyifegyver-szakértőt - az erődítménybe. A terv azonban nem egészen úgy valósul meg, mint ahogyan elképzelték...

   Ebben a filmben minden együtt van, a minőségi akciófilmek kedvelőinek: a Bad Boys rendezője az Utolsó esély és a Bad Boys producereivel a szakma legjobb színészeit nyerte meg: Az utánozhatatlan Sean Connery partnere az 1996-os Oscar-díjas Nicolas Cage és Ed Harris.

Játékidő:
137 perc
Gyártási év:
1996
Hangok:
- magyar - stereo (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- angol - PCM 5.1
- lengyel - stereo (DD)
- cseh - stereo (DD)
- orosz - stereo (DD)
- török - stereo (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, cseh, görög, héber, horvát, lengyel, orosz, portugál, román, szlovák, szlovén, török, ukrán
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
 
Audiókommentár - Michael Bay rendező, Jerry Bruckheimer producer, Nicolas Cage és Ed Harris színész valamint Harry Humphries technikai tanácsadó közreműködésével - MAGYAR FELIRATTAL
 
Előzetes - - MAGYAR FELIRATTAL
 
Tévészpot (televíziós előzetes) - - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - A szikla - világpremier - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - Tengerészgyalogosok a terepen - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - Humphries & Teague - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - Speciális effektusok - a mélyben - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - Akciójelentek - A mozi csodái - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kimaradt jelenetek - - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - Alcatraz titkai - MAGYAR FELIRATTAL
 
Interjú - Beszélgetés Jerry Bruckheimerrel - MAGYAR FELIRATTAL
Átlagos értékelés:
Remo
értékelése:
2010. okt. 12. - 18:20
Michael Bay a Bad Boys jutalmaként megkapta a lehetőséget a Simpson/Bruckheimer párostól, hogy megrendezze ezt a filmet. A szikla jó akciófilmnek számított a maga idejében is, az eltelt idő alatt viszont már egyenesen klasszikussá vált. Tele van humorral, energiával és lendülettel, emellett pedig a karakterekről se feledkezik meg, ami a direktor későbbi alkotásait látva szinte hihetetlen. A szereposztás fantasztikus: a korát meghazudtoló Sean Connery, a fiatalosan lelkes Nicolas Cage és minden idők talán legszimpatikusabb túszejtője, Ed Harris mellé egy sor kiváló karakterszínész sorakozik fel. Az élményhez sokat hozzátesz a Hans Zimmer (és tanítványai) meghatározta zene, ami az egyik legjobb, mely akciófilmhez íródott.

A tömérdek (de egy gombnyomással átléptethető) ajánló után egy az Ál/arcéhoz hasonló világoskék egyenmenü fogad, amiben legalább a navigálás egyszerű. Több az extra, mint a dvd kiadáson, de nem annyival, hogy megérje csak ezért lecserélnie annak, akinek az megvan. Ráadásul az audiókommentár a borítón jelzettel szemben nem rendelkezik magyar felirattal és nekem úgy tűnt, hogy összevágott interjúkból áll. Az "Alcatraz titkai" nevű bónusz nagyon titkos anyag lehet, mert én bizony az extrák sorában nem találtam meg. Amiért megéri megvenni a blu-rayt az a kép- és hangminőség. Az előbbiben akadnak ugyan kisebb szépséghibák, de az összhatás így is lenyűgöző. Igazi HD élmény. Az angol PCM erőteljes, részletgazdag - amilyennek lennie kell. Hozzá képest visszalépés a kétcsatornás magyar szinkron, ami a maga szintjén jól teljesít. A magyar feliratban akadnak bakik (pl. dollár helyett euró jel), de nem rondít bele jelentősen az élvezetbe. A Szikla tehát blu-rayen is kötelező vétel maradt minden akciófilm rajongónak!
3 látogatóból 3 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
88%

4 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (2)
61-80%
 (2)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: