• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > Trónok harca: 1. évad (5 BD) (Blu-ray)
Trónok harca: 1. évad (5 BD) Game of Thrones: Season 1
- 47%
Szállítható: AZONNAL
7.990 Ft
Eredeti ár: 14.990 Ft


  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
George R.R. Martin világhírű fantasy regénysorozata, A Tűz és Jég dala alapján készült ez az új HBO®-sorozat, amely egy olyan világban játszódik, ahol a nyár évtizedekig tarthat, a tél pedig egy egész emberöltőt felölelhet. Az áskálódó déltől a barbár keleti földeken át a megfagyott északig, ahol az ősi Fal védi a birodalmat az azon túli sötététségtől, a Hét Királyság nagyhatalmú családjai egymással viaskodnak a Vastrónért ebben a fondorlattal és ármánnyal, hősi tettekkel és hódító vágyakkal teli történetben. A Trónok harcában vagy győzedelmeskedsz, vagy meghalsz. A borító még nem végleges!
Stúdió:
Játékidő:
562 perc
Gyártási év:
2011
Hangok:
- magyar - DTS
- angol - DTS-HD
Feliratok:
magyar, angol
Képformátum:
1.78:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
 
Werkfilm (így készült) - Így készült a Trónok harca: Exkluzív félórás dokumentumfilm eddig soha nem látott forgatási felvételekkel, valamint a szereplőkkel és az alkotókkal készült interjúkkal.
 
Kisfilm - A nyitójelenet megalkotása: Kulisszák mögé kalauzoló kisfilm a Trónok harca Emmy®-díjas nyitójelenetének készítéséről.
 
Kisfilm - A könyvtől a képernyőig: David Benioff és D.B. Weiss executive producerek, valamint George R.R. Martin író a fantasyregény képernyőre vitelének nehézségeiről mesélnek.
 
Egyéb - Karakterakták: 15 főszereplőt jellemeznek az őket alakító színészek.
 
Kisfilm - Az Éjjeli Őrség: Átfogó portré a hétszáz láb magas Falat őrző férfiak különleges rendjéről.
 
Kisfilm - A dothraki nyelv megalkotása: A Trónok harcában szereplő dothraki nép számára alkotott komplex nyelv bemutatása.
 
Audiókommentár - Hét audiokommentár a szereplők és az alkotók, köztük David Benioff, D.B. Weiss, George R.R. Martin, Emilia Clarke, Peter Dinklage, Kit Harington és mások közreműködésével.
 
Blu-ray exkluzív extra - Blu-ray útmutató Westeroshoz: Az első évadban szereplő nemesi házak és helyek interaktív összefoglalója PLUSZ 24 exkluzív történet a Hét Királyságról a sorozat karaktereinek előadásában.
 
Kisfilm - Egy epizód anatómiája: Részletes betekintés Az aranykorona című epizódhoz vezető erőfeszítésekkel teli, kreatív folyamatba.
 
Egyéb - Útmutató a látottakhoz: Az epizódok megtekintése közben fedezz fel háttér-információkat a képernyőn feltűnő karakterekről, helyszínekről és fontosabb eseményekről.
 
Egyéb - Előzetesek és összefoglalók
 
Rejtett extra - Rejtett sárkánytojások: Találd meg a rejtett sárkánytojásokat, hogy további, eddig még nem látott tartalomhoz juss!

Blu-ray
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
80%

5 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (4)
61-80%
 (0)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (1)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: