• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Shrek a vége, fuss el véle (DVD)
Shrek a vége, fuss el véle Shrek Forever After (xp33) (xpbod)
- 69%
Szállítható: AZONNAL
999 Ft
Eredeti ár: 3.190 Ft

5-10 db. van raktáron

Alkotók
Rendező:
Szereplők:
Leírás
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy szeretnivaló ogre, aki összebarátkozott egy beszélő szamárral, aztán megmentett egy gyönyörű hercegnőt és ezzel örökre megváltoztatta az animációs filmek világát. Egy évtizednyi Shrekkel később a végéhez érkezik a varázslatos történet: a Shrek a vége, fuss el véle pedig méltó lezárása ennek a rekorddöntögető, Oscar®-díjas mozijelenségnek. A családi feladatokkal megbirkózni képtelen Shrek visszasírja azokat az időket, amikor még „igazi ogre” volt, ezért aztán aláírja Rumpelstiltskin varázslatos szerződését, amely gondtalanságot ígér, ám amint az életbe lép, minden és mindenki megváltozik. Szamár nem ismeri meg a legjobb barátját, Fionából harcos amazon lesz, a Csizmás Kandúr pedig csúnyán kihízta a lábbelijét. Shreknek mindössze 24 órája van arra, hogy megsemmisítse a szerződést és megmentse Túl az Óperencián birodalmát, no meg a boldog befejezést.
Részletek
Stúdió:
Játékidő:
90 perc
Gyártási év:
2010
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- héber - 5.1 (DD)
- hindi - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, héber, hindi
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Kritikák
Átlagos értékelés:
Gyulus
értékelése:
2010. dec. 4. - 20:12
Az első három rész - nomeg a Shrekből az angyal - mellé úgy gondoltam, akkor is célszerű lehet bevállalni ezt a kiadást, ha a BD gyűjteményt is megveszem. Egyrészt legalább meg tudom nézni - moziban nem láttam, - másrészt a gyerekek miatt nem árthat, ha ebből is van DVD, amit ugye ezen film esetében a BD mellé nem kapok meg. Szerencsére sikerült elég baráti áron megvennem, így még könnyebb volt a döntés.

Most néztem meg, és azt kell mondanom, nem csalódtam benne. Az első rész egyértelműen favorit, a második még egész jól hozta a színvonalat, bár ott már észlelhető volt némi visszaesés. A harmadik már egyértelműen gyengébb lett, ez viszont kicsit visszahozta az első részek nívóját, és egész jól elszórakoztatott.

Úgy gondolom, érdemes lesz a BD-gyűjteményt is megvenni, mert összességében egy szép kerek történetet kapunk, ami HD felbontásban nyilván még nagyobb élményt fog nyújtani.
2 látogatóból 2 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
80%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: