• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > Eredet (2 BD) (Blu-ray)
Eredet (2 BD) Inception
- 64%
Szállítható: KB. 1-5 NAP
2.490 Ft
Eredeti ár: 6.990 Ft

  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

A profi tolvaj mindent el tud lopni. Minél nagyobb mester a szakmájában, annál kevésbé lehet előtte akadály.

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) a legjobbak között is az első: ő mások álmait szerzi meg. Amikor áldozata éjszaka az álomfázisba jut, ő belopózik, és a legnagyobb értékekkel távozik. E tudás tette Cobbot az ipari kémkedés legkeresettebb bűnözőjévé és örökké menekülő, magányos férfivá.

És most kap egy esélyt, hogy helyrehozza az összes régi hibáját, és visszaszerezze az elveszett életét. Ehhez nem lopnia kell, hanem profi bandája segítségével visszatérnie az eredethez, és egy gondolatot elültetni valakinek a fejében. Ez lesz a tökéletes bűntény. De a legjobb tervet is keresztülhúzhatja, ha a kiszemelt áldozat maga is profi. Aki olyan veszélyes, amilyenről Cobb még csak nem is álmodott.

A nagysikerű Batman: Kezdődik! és a Sötét lovag, valamint a Tökéletes trükk rendezője új sci-fi/thrillerének különös, futurisztikus és elképesztően látványos világát fantasztikus szereplőgárda keltette életre:, többek között a Golden Globe-díjas Leonardo DiCaprio és az Oscar-díjas Marion Cotillard főszereplésével. Az Eredet az év legkülönlegesebb alkotása!

Stúdió:
Játékidő:
148 perc
Gyártási év:
2010
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - DTS-HD
Feliratok:
magyar, angol
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
1. LEMEZ:
Maximális moziélmény - Christopher Nolan és Leonardo DiCaprio közreműködésével
2. LEMEZ:
Egyéb - Digitális képregény - Eredet előzmény: A Cobol meló
 
Egyéb - Digitális képregény - Eredet előzmény: A nagy álomvilág
 
Egyéb - A tudat álma
 
Képgaléria -
 
Kisfilm - Fókusz-kisfilmek
Átlagos értékelés:
Stanley Ipkiss
értékelése:
2012. máj. 26. - 18:58
Álom az álomban, és így tovább.
Erről a filmről nem tudok mást írni, mint hogy szuper. Christopher Nolan zsenialitása annyira látszik, hogy ha én ilyen filmet készítenék, és csak ezt az egyet, akkor szépen hátradőlnék a székemben, és ennyi. Nem is értem, hogy lehetett ennyire fantasztikus és élvezetes filmet készíteni...
Persze Chris Nolan rendezői tehetsége nem csak itt mutatkozik meg, előtte számtalan olyan filmet készített, melyek mind-mind felejthetetlenek és minden gyűjteménybe valók. Ez a film, mármint az Eredet szuper akciómozi a javából, megunhatatlan.

A történet első látásra lehet bonyolultnak tűnik, de ez csak azért van, hogy nézzük meg minél többször. Az álmok mindig is különös dolognak számított, pontosabban érdekesnek annyira, hogy komolyabban is foglalkozzanak a kérdéssel, hogy ilyenkor vajon mi játszódik le az ember agyában, és mi hozza létre ezt a furcsa agyi működést. Ennek fokozása az álom az álomban aztán már tényleg bonyolultnak tűnhet.

Hogyan lehet egy ember agyából kicsempészni olyan információkat, melyekről aztán ne derüljön ki, hogy tulajdonképpen ő, saját maga adta meg, de erről persze ne tudjon. Ez rutinfeladat ennek a kis csapatnak. Számtalanszor csináltak már ilyet, miért okozna ez problémát? Na igen, de ha ki lehet lopni információkat valakinek a fejéből, akkor talán bele is lehet ültetni dolgokat, ezzel is megváltoztatva valaki gondolkodását, és befolyásolni az élete további szakaszát? A film ezen fikciókon halad végig, a lehető legnagyszerűbb technikai és filmes elemekkel, a végsőkig fokozva az izgalmakat, és a figyelem nem lankad egyáltalán.

Nekem óriási élmény volt az Eredet, és ez a Blu-ray kiadásnak is nagyban köszönhető.

A kiadásról.

Nekem mind a hang, mind a kép elsöprő teljesítményt nyújtott. Igazi tesztlemez lett. A hang, (eredeti angol) olyan szépen és remekül szól, hogy minden egyes zenei dallam, vagy akciójelenet az átlagon felül teljesít, külön érdemes odafigyelni, vagy felfigyelni rá. A zene, amit Hans Zimmernek köszönhetünk, csodálatos. Ő mindig is azon zeneszerzők közé tartozott, akinek munkáira mindig is nagyobb figyelmet fordítottam, egy rossz filmzenét nem hallottam tőle. Szerencsére ez a HD hang is kedvez ennek a gyönyörű zenének, minden hangfalból csak úgy áradnak a dallamok. Mind a filmes párbeszédek, mind az akciójelenetek keményen és remekül szólnak, szerintem nincs gond vele. A kép egyaránt éles, és tiszta. Különösen figyeltem fel arra, hogy tényleg milyen tiszta a film képe Blu-ray-en. A színek csak úgy pompáznak, természetesek és gyönyörűek. Mindkét téren helytállt a kiadás, csak ajánlani tudom.

Az extrák érdekes és informatívak. A maximális moziélményt különösen ajánlom, nagyon jó.

Nos, miután az egekig magasztaltam mindent, és nem találtam semmi hibát sem a filmben, sem a kiadásban, így a további élményeket meghagyom másnak is, fedezze fel mindenki, hogy milyen nagyszerű mozit kapunk, ha Blu-ray-en nézzük meg. Akár első alkalommal, akár nem, ez a film mindig is a csúcson lesz.
15 látogatóból 7 értett egyet ezzel a hozzászólással
Kiss Béla
értékelése:
2012. ápr. 27. - 16:25
A legjobb blu-ray kiadás amivel eddig találkoztam. A kép, a hang és az extrák egyaránt maximális pontszámot érdemelnek. Ez tényleg kihagyhatatlan! És ez nem csak a kiadás minősége, hanem a maga a film minősége miatt is igaz.
Messze a legjobb film amit az utóbbi években volt szerencsém látni.
A Memento óta tudom, hogy Nolan nem egy átlagos rendező-forgatókönyvíró, és az eltelt évek, illetve az ezt követő filmjei (az Álmatlanságot kivéve) mind megerősítették bennem azt a véleményt, hogy ő az új évezred (eddigi) legjelentősebb, legtehetségesebb filmes alkotója. Nincs még egy rendező aki ennyi mesterművet tett le az asztalra az utóbbi években. Az Eredet talán a legösszetettebb, leglátványosabb és legprofibb filmje, ezidáig.
Első alkalommal csak egy elvont mátrixkoppintásnak láttam. Viszont jó néhány jelenete és gondolata megragadt a fejemben. Aztán jó pár hónappal később, mikor másodszor is megnéztem, már teljesen más élményt jelentett számomra. Magával ragadott a stílusa, a filozófiája, a látványvilága. A Mátrix-szal ellentétben nem rágják az ember szájába a dolgokat, rengeteg kérdést, ajtót nyitva hagynak az alkotók, hogy mi nézők dönthessük el, hogy mi is a valóság. Mikor alszanak, és mikor vannak ébren a szereplők. Rengeteg-féle verziót hallottam, olvastam. És pont ez a jó, ha megmozgatja egy film az ember fantáziáját, mint egy jó könyv. Erre nagyon kevés film képes. Le a kalappal Nolan és a stáb többi tagja előtt.
4 látogatóból 4 értett egyet ezzel a hozzászólással
wishmaster83
értékelése:
2011. már. 9. - 8:53
megvettem eme fantasztikus kiadványt! Nagyon megéri az árát! A filmről nem írnék,mert már elégé kivesézték ezt a témát! Persze nekem nagy kedvencem! A hang és a kép példa értékű! Csúcs ez a kiadvány! Az extrák minőségi és tömérdek érdekes dolgot rejteget! Aki még nem vette meg azonnal rendelje be! Úgy érzem teljesen magával ragadott a Blu Ray láz! Teszem hozzá,hogy a dvd kiadványaimtól sem kell megválnom,mert a lejátszó teljesen feljavítja az amúgy sem rossz kép és hangminőséget!
2 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
97%

17 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (17)
61-80%
 (0)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: