• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > Aranyhaj és a nagy gubanc (Blu-ray)
Aranyhaj és a nagy gubanc Tangled
- 72%
Szállítható: KB. 1-5 NAP
1.990 Ft
Eredeti ár: 6.990 Ft

  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
A Disney csavarint egyet a valaha született legizgalmasabb és leghajmeresztőbb mesén. Az eredmény sok móka, kaland, izgalom és az egész családot összefonó varázslatos élmény. A királyság legsármosabb banditája, Flynn Rider menekülés közben egy titokzatos toronyban talál búvóhelyet. Azt hiszi, minden meglepetésre felkészült. Téved. Mert Rapunzelre nem lehet felkészülni. A lánynak harminc méter hosszú, varázserejű haja van, igazi vadóc, és ha kell, nagyokat üt egy palacsintasütővel. A furcsa páros sok- sok vidámsággal és izgalommal teli fantasztikus utazásra indul. Ma ne fésülködj, és add át magad a szórakozásnak! A korábban sehol sem közzétett extrákkal kiegészített Aranyhaj és nagygubanc a HD felbontású Blu-Ray változatban még varázslatosabb!
Játékidő:
100 perc
Gyártási év:
2010
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - DTS-HD
Feliratok:
magyar, angol
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
 
Kisfilm - Az eredeti kezdet - ahogy a mesében van - MAGYAR FELIRATTAL
 
Egyéb - Visszaszámlálás az 50. animációs filmig - MAGYAR FELIRATTAL
 
Werkfilm (így készült) - Gubancok: Így készül egy tündérmese - MAGYAR FELIRATTAL
 
Egyéb - Klipvarázslat
 
Videóklip - Csifó Dorina: "Mindent akarok én" - MAGYAR HANGGAL
Átlagos értékelés:
Gyulus
értékelése:
2011. ápr. 10. - 8:14
Látatlanul szavaztam neki bizalmaz, mert a Disney név már garanciát jelent arra, hogy nem nagyon lehet mellényúlni a rajz- és animációs filmjeikkel.

Ezúttal sem okoztak csalódást, igazi családi moziélményben volt részünk, és úgy gondolom, mindenki remekül szórakozott. Számomra teljesen újdonság volt a történet. A szereplők szépen kidolgozottak, a humor a helyén, és a dalok is a Disney hagyományainak megfelelően voltak jelen a filmben. Katarzis is volt, az ötéves kislányom annyira átélte a történteket, hogy a film végét már meg sem akarta nézni, mondván, hogy ő nem akar ilyen szomorú befejezést látni. A nejem szabályszerűen megkönnyezte, és a kétéves kisfiam is ámulattal nézte egy darabig, de ő aztán kb. 20 perc után jóízűen elaludt.

A kiadvány kép- és hangminőségére természetesen nem lehet panasz, és amennyire láttam, a DVD is hozza a tőle elvárható szintet. A BD menüje viszont sajnos csak a már megszokott Disney egyenmenü.

Ugyanakkor - mint néhány másik mostanában megjelent Disney Blu-ray esetében, - itt is ámulattal néztem Az Oroszlánkirály előzetesét. Alig várom már, hogy azt a rajzfilmet is láthassam HD-ben.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
100%

2 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (2)
61-80%
 (0)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: