• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > 10 próbaérettségi informatikából (középszint - gyakorlati) CD-melléklettel - A 2017-től érvényes érettségi követelményrendszer alapján (Könyvek)
10 próbaérettségi informatikából (középszint - gyakorlati) CD-melléklettel - A 2017-től érvényes érettségi követelményrendszer alapján 10 próbaérettségi informatikából (középszint - gyakorlati) CD-melléklettel
- 15%
Szállítható: Megjelenés után
2.448 Ft
Eredeti ár: 2.880 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Új próbaérettségi kiadványaink szerves folytatásai a Maxim Könyvkiadó elmúlt években megjelent sorozatainak, melyek segítségével hatékonyan felkészülhet a közép- és emelt szintű érettségi vizsga szóbeli, írásbeli és gyakorlati részére. A kötetek átdolgozásával a felhasznált szövegek tartalmi aktualizálására került sor, valamint igazodtunk az érettségi vizsga jogszabályi, tartalmi és formai kereteiben bekövetkezett változásokhoz. Ennek köszönhetően a kötetekben új feladatok is helyet kaptak, valamint az eddigieknél változatosabb tartalom és feladattípusok igyekeznek kedvet csinálni a vizsgára való felkészüléshez. Az átdolgozás fő mintájául a legújabb érettségik szolgáltak, tehát a kiadványok kiválóan használhatóak a vizsgákra való felkészülésben. A CD-mellékleten találhatóak a feladatok megoldásához szükséges források, valamint a megoldott mintafeladatok is. A könyveket ajánljuk tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt. A kötetek végén megtalálható a feladatsorok értékelési útmutatója.
Kiadó:
Maxim Könyvkiadó
Oldalszám:
192 oldal
Gyártási év:
2017

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: