• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > 160 tétel magyar nyelv és irodalomból (középszint - szóbeli) - A 2017-től érvényes érettségi követelményrendszer alapján (Könyvek)
Széllné Király Mária, Sípos Jenőné
160 tétel magyar nyelv és irodalomból (középszint - szóbeli) - A 2017-től érvényes érettségi követelményrendszer alapján 160 tétel magyar nyelv és irodalomból (középszint
- 15%
Szállítható: KB. 2-5 NAP
2.108 Ft
Eredeti ár: 2.480 Ft





  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
160 középszintű szóbeli érettségi mintatételt tartalmazó kötetünk a 2017-ben életbe lépő, új érettségi követelményrendszer, valamint a hivatalos mintatételek alapján lett átdolgozva. A kéziratokat akkor véglegesítjük, amikor minden, az új érettségi vizsgával kapcsolatos szempont tisztázódik. Kiadványunk minden érettségi feladattípust és témakört érint, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmas. Szerzőink nagy hangsúlyt fektettek a követelményrendszer újdonságainak kiemelésére, így hatékony segítséget nyújtanak a felkészüléshez és felkészítéshez. A kötetben minden tétel kidolgozása és lehetséges értékelése megtalálható. Tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt ajánljuk.
Kiadó:
Maxim Könyvkiadó
Oldalszám:
216 oldal
Gyártási év:
2017

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: