• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > Féktelen harag (Blu-ray)
Féktelen harag Drive Angry
- 50%
Szállítható: BIZONYTALAN
3.490 Ft
Eredeti ár: 6.990 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
Milton (Nicolas Cage) visszatér a pokolból, hogy megbosszulja lánya meggyilkolását, és megmentse a lány elrabolt kisgyerekét egy őrült szekta karmai közül. Csatlakozik hozzá a dögös Piper (Amber Heard), és együtt lépnek a bosszú véráztatta útjára. Közben azonban nyomukban van egy titokzatos gyilkos (William Fichtner), akit maga a Sátán küldött, hogy visszavigye Miltont a pokolba.
Stúdió:
Játékidő:
104 perc
Gyártási év:
2010
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - DTS-HD
- német - 5.1 (DD)
- spanyol - 5.1 (DD)
- lengyel - 5.1 (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
- olasz - 5.1 (DD)
- portugál - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, cseh, dán, finn, horvát, lengyel, német, norvég, olasz, orosz, portugál, román, spanyol, svéd, török
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
Korhatár:


Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott
 
Audiókommentár - Patrick Lussier és Todd Farmer filmkészítők közreműködésével
 
Kimaradt jelenetek - a filmkészítők audiokommentárjával - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kép a képben - ELÖNT A FÉKTELEN HARAG Ismerd meg a FÉKTELEN HARAG kulisszatitkait: nézd meg az egyes jelenetekhez kapcsolódó kisfilmeket, köztük a szereplőkkel és az alkotókkal készült interjúkat és még sok más meglepetés vár! - MAGYAR FELIRATTAL
Átlagos értékelés:
Stanley Ipkiss
értékelése:
2012. máj. 22. - 18:56
Féktelen és még haragos is.
Kissé elfogult vagyok a főszereplő miatt, de most ezt inkább mellőzni fogom. A filmet eddig egyszer láttam DVD-n, de gondoltam talán megéri BD-n is megnézni.

Nicolas Cage utóbbi munkái nem sikerültek olyan jól, mint szerintem azt Ő is szerette volna. Ez a film egy átlagos és közepes alkotás, de Cagehez viszonyítva az átlag felett áll. Izgalmas és akciódús alkotás, sok kemény jelenettel, de nem emelném ki a hasonló filmek közül. Nem nyújt újat, nem produkál semmi különlegeset, így igazából csak sablonos és felejthető. Amolyan egyszer nézhetős darab, melyet nem túl sűrűn néz meg az ember. William Fichtner zseniális volt. :-)

A kiadás érdekes módon kissé jobban sikerült, mint a film. :-) Olyannyira szép ez a transzfer, hogy a távoli jelenetek és természeti képek egyszerűen mesések. Telt színek, éles tájak, egy szóval gyönyörű. A hang elismerésre méltó. Az eredeti hang kiválóan szól, minden jelenet csak úgy szikrázik a hangfalból, a dinamikája és elosztása pedig tökéletes. Minden hang szinte máshonnan jön, és nagy öröm, ha az ember valójában hallja a térhatást. Talán a párbeszédek halkabbak a kelleténél, mert néha fel kellett kicsit hangosítani az erősítőt, és máskor levenni. De ez a hang értékéből nem von le semmit. Extrákat ugyan nem néztem meg, de többet kapunk, mint a DVD-n.

Mit is ajánlok? Mivel a kiadás nem feltétlenül fogja feledtetni velünk a filmben látottakat, és nem is helyettesíti, így én ezt a filmet inkább DVD-n ajánlanám. Szerintem bőven megteszi a kisebb adathordozó is. Vagy, először nézzük meg a filmet valahogy, és utána döntsünk a megvételéről, mert, noha a kiadás első osztályú lett, de ahogyan írtam, a film nem feltétlenül egyenrangú vele, és ugye, mégis csak a film miatt vesszük meg. (ha megvesszük)

Tetszett.
4 látogatóból 3 értett egyet ezzel a hozzászólással
wishmaster83
értékelése:
2012. már. 10. - 18:39
ez a film igazi non-stop kikapcsolodás! Kízárólag BD-n. Pörgő akció,none agyalás, csak szórakozás. BD-t erre tervezték. Nic Cage szexjelenete valami Qurva jól sikerült jelenet! A magyar hang is jól szól hátmég az angol:)! Aki teheti vigye. Ennyi hungaroforintért simán megéri. A történet 1xrű,de a kikapcsolodás megfizethetetlen.
2 látogatóból 2 értett egyet ezzel a hozzászólással
Arthur
értékelése:
2011. máj. 20. - 8:00
Üdv Mindenkinek!

Tegnap megnéztem, és azt kell írjam, szórakoztató volt.
Sem több, sem kevesebb, de azt hiszem egy ilyen stílusú filmnek pont ez a célja. Megkockáztatom, többször is nézhető. A kliséken a humor mindig átsegíti a filmet, és - többek között (nem felejteném el Amber kisasszony kellemes idomait sem azért) - ettől is marad nézhető mindvégig. Azért kap csak hármast, mert ez azért messze van az "Ezt látnod kell" kategóriától (szerintem).
5 látogatóból 5 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
73%

7 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (2)
61-80%
 (3)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (1)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: