• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Buborék srác (DVD)
Buborék srác Bubble Boy
- 65%
Szállítható: BIZONYTALAN
2.290 Ft
Eredeti ár: 6.500 Ft
Egyéni kedvezmény nem érvényesíthető ennél a terméknél!

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák

   Jimmy burokban született. Ha nem akar belehalni az életbe, ki se jöhet belőle. Olyan különleges, ritka betegség az övé, hogy a legapróbb, legártalmatlanabb kórokozó is végzetes lehet számára: az egyetlen megoldás tehát az, hogy a srác egy szuperbiztos buborékban él, ott gitározik, álmodozik, és onnan bámulja a szomszédék gyönyörű, életteli lányát, Chloét... ...aki hamarosan férjhez megy egy rakoncátlan rockerhez.

   Jimmy fellázad a sors ellen, hordozható védőbuborékot épít magának, és megszökik otthonról. A lehetetlen öltözékben lehetetlen kalandokon megy keresztül, átszeli Amerikát, csak hogy amikor titkos szerelme kimondaná a boldogtalanító igent, ő befoghassa a száját… lehetőleg egy csókkal....

Extrák:

  • A rendező és a főszereplő audiókommentárja
  • A rendező naplója - werkfilm (kb. 25 p.)
  • Egy jobb buborék-ruha készítése (kb. 12 p.)
  • Produkciós terv-galéria (kb. 3 p.)
  • A Niagara-vízesés jelenet sztoribordja (kb. 2 p.)
Játékidő:
80 perc
Gyártási év:
2001
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- spanyol - 5.1 (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
- török - Surround (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, bolgár, cseh, görög, héber, holland, horvát, lengyel, orosz, portugál, spanyol, szlovén, török
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Átlagos értékelés:
Niwrok
értékelése:
2011. szep. 6. - 22:07
"Kaptál már karmikus pofont egy hatkarú istennőtől?"

Na, ettől a filmtől eléggé elakadt a szavam:)... Egyfelől azért, mert nem szeretnék semmilyen poént lelőni, másfelől még nekem is emésztenem kell... és egyébként is, sokkolódjon szépen csak le mindenki attól, amit ebben a 80 percben láthat:)! Azt hiszed, hogy egy olyan filmben, ahol a főszereplő egy buborék-szkafanderben él, az lesz a legőrültebb dolog? Ennél távolabb már nem is lehetnél az igazságtól:)! Legyen elég annyi, hogy Jimmy 20 év után kiszabadulva a steril sátrából olyan háromnapos roadmovie-ra indul, amit vagy háromtized másodperc után fogsz kitépni a lejátszóból, vagy az összes morbid és groteszk ökörségen túl meglátod benne azt a kicsit giccses, de mégis annyira..."első" románcot, amitől képes lehetsz együtt nevetni a szereplőkkel. Ha velük nem is, legalább rajtuk, és ha rajtuk sem, akkor talán a mondataikon...

Akit esetleg a film hangulata, fő vonala érdekel, az az írók/forgatókönyvírók háza táján keresgéljen, ugyanis ők alkották meg az utóbbi idők olyan animációs filmjeit, mint a Horton vagy a Hopp (na persze ezeknél a Buborék srác sokkal bolondabb). Aki pedig az ismertebb színészekre kíváncsi, az Jake Gyllenhaal és Marley Shelton mellett láthatja Zack Galifianakis ezen fiatalkori "botlását", vagy Danny Trejot egy tőle nem is annyira idegen szerepben.

A DVD -a kora miatt- kellően tartalmas. Képpel és hanggal nem volt bajom (bár azt nem szeretem, ha csak menüből tudok hangot választani), extrák is vannak bőven.

Röviden: Ez aztán az igazi őrült, dilis szerelem! Lehet, hogy a buborék kívül tartja a fertőzéseket, de azt biztos, hogy súlyos intelligenciaszivárgást okoz rekeszizomtájékon:).
2 látogatóból 2 értett egyet ezzel a hozzászólással

DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
80%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: