• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Pokolba az élettel (DVD)
Pokolba az élettel Give’ em Hell, Malone
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák
Malone (Thomas Jane: A köd) a legkeményebb magánkopó hírében áll, gengszter és rendőr egyaránt kellő távolságot tart tőle. Jelenlegi megbízása egyszerűen hangzik, de valójába nem az: egy aktatáskát kell becserkésznie egy koszos kis hotelből. Az akció során kialakult tűzharcban Malone kivételével minden gengszter életét veszti. A kemény túlerőre gyanakodva Malone azt gondolja felültették, ezért a táska tartalmát magához veszi és nyomozásba kezd, hogy kiderítse ki lehet titokzatos megbízója. Malone több tucat halott-tal és egy testépító óriás (Ving Rhames: Halálsoron), valamint egy késspecialista bérgyilkossal a nyomában derít fényt a megbízó kilétére és aljas szándékára ügyletükkel kapcsolatban...
Stúdió:
Játékidő:
94 perc
Gyártási év:
2009
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Korhatár:


Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott
Átlagos értékelés:
Niwrok
értékelése:
2013. jún. 3. - 21:21
Pokolba a történettel
Érdekes keveréke a Spirit - A sikító városnak és A Megtorlónak. Ha jól figyeltem, akkor a jelenkorban játszódik, de minden szereplő, a film noir stílus és a zene meghatározta hangulat mind olyan, mintha ez egy képregény feldolgozása lenne, és a naptárban is vissza kéne lapozni úgy 70-80 évet. Teátrális és cinikus, viszont a sehova sem vezető, történetnek csúfolt kuszaságon és a kis költségvetésen kívül rosszat tulajdonképpen nem tudok mondani róla. A nyitás durva lövöldéje megadta az alaphangot, és még ha időnként unatkoztam is közben, összességében szórakoztató volt. Annyit bőven megért, amennyit adtam érte.

A kép DVD-hez mérten különösen szép, a (magyar) hang viszont keverési bakiktól szenved. Van például egy autós jelenet, ahol a motorbőgés elnyomja a szereplők párbeszédét, pedig engem lehet, hogy az jobban érdekelt volna...
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
60%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (0)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
fitness
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: