• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Az igazság ára (DVD)
Az igazság ára The Lincoln Lawyer
- 69%
Szállítható: KB. 1-5 NAP
999 Ft
Eredeti ár: 3.190 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák
Az igazság ára című fordulatos thrillerben Matthew McConaughey a dörzsölt, karizmatikus Los Angeles-i bűnügyi védőügyvédet, Michael „Mick” Hallert alakítja, aki Lincoln Continental kupéjának hátsó ülését használja irodaként. Mick eddig javarészt piti bűnözők védelmét látta el, ám most úgy érzi, megfogta az isten lábát: egy gazdag Beverly Hills-i playboy (Ryan Phillippe) ügyét bízzák rá, akit emberölési kísérlettel vádolnak. Az ügyvéd azt hiszi, könnyű dolga lesz, ám a rengeteg pénzzel kecsegtető eset, amely pofonegyszerűnek ígérkezik, hamarosan halálos játszmává alakul át. Hallernek nemcsak egy hozzá hasonlóan mesteri manipulátorral, de saját lelkiismeretével is meg kell küzdenie.
Stúdió:
Játékidő:
114 perc
Gyártási év:
2010
Hangok:
- magyar - stereo (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar
Képformátum:
1.78:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
Átlagos értékelés:
Niwrok
értékelése:
2012. júl. 4. - 23:09
Perry Mason újratöltve; A megvert örömlány esete
Szórakoztató, szinte végig pörgős darabja egy olyan, moziban csak ritkán vetített zsánernek, mint a tárgyalótermi krimi. Minden stiklije és nagyképűsége ellenére már az elején is bírtam Hallert, szépen felépítették a kapcsolatait, szőttek hozzá egy kis családi hátteret, és mindez jól jött akkor, amikorra izgulni kellett érte, mert kiderült, a könnyűnek ígérkező kis ügye személyes sérelmeket és a múltját sem nélkülöző párviadallá alakult, amiben bárki élete veszélyben kerülhet. Engem ő, a társai meg a kis rivalizálásai mondjuk a rendőrség meg az ügyészi hivatal egy-két tagjával az egyik kedvenc bűnügyi regény hősömre, Perry Masonra emlékeztetett, legalább annyira firnyákos és vakmerő volt Haller egyik-másik húzása, mint neki, és a háttérben megmozgatott szálak meg a színpadias viselkedése a teremben is ismerősek voltak. És bár az ügyvédek néha csak a bűnösök kimosdatóinak tűnnek (és erre egy remek konfliktust fel is épített a forgatókönyv), és Haller praxisában is léteznek megbocsájtható bűnök, de az alapelvek működnek az ártatlanok védelméről, még ha kicsit megkésve is... majdnem túl későn.

A DVD-re egy kis "smirglizés" még ráfért volna, mert kb. olyan, mint a nyers fenyőléc... még fapadosnak is csak túlzással nevezhető. Butított hang, butított kép, statikus menü, nulla extra; ha valaki nem csak magára a filmre kíváncsi, akkor maradéktalan élvezetet legfeljebb egy hordozható lejátszón, fülhallgatóval nyújthat. Paramétereitől függetlenül a hang és a kép is rendben van.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással
Filmbarát
értékelése:
2012. jún. 19. - 17:30
Ördögök ügyvédje
Matthew McConaugheyt sose kedveltem.Nyálas,tehetségtelen szépfiúnak tartottam,aki nagyrészt,csak gyenge romantikus komédiákban játszik,és nem is próbál meg tovább lépni ebből az állapotból.Aztán tavaly befutott hozzánk az Igazság ára.Mivel a film előzetese nagyon megnyerő volt így megnéztem.És milyen jól tettem!Egy igazán tökös,old school hangulatú ügyvédes mozit láttam,egy nagyszerű McConaugheyvel.Tényleg meglepődtem azon,hogy milyen jól játszotta a dörzsölt,simlis ügyvédet,aki mérlegre téve eddigi életét,és végül a jó utat választotta.Le a kalappal előtte.A mellékszerepekben feltűnő sztárok is jók voltak.Marisa Tomei,William H. Macy és John Leguizamo is sokat tett hozzá,hogy még élvezetesebb legyen a film.Egy nagyon jól bűnügyi drámáról van szó.Nem ül le,nem válik unalmassá,végig pörög.A történet jól összerakott,kidolgozott.Igaz,hogy már láttunk pár hasonló jellegű filmet,de ez egészen más.Az egész előadás mód vér profi.Az meg külön pikantériája az egésznek,hogy már az elejétől tudjuk,ki a bűnös/gyilkos,így nem ezen van a hangsúly,hogy mi nézők kitaláljuk ezt,mert a képünkbe vágták már az elején.Itt azon van a hangsúly hogy a sztár ügyvéd bebizonyítsa,hogy miért is tartják Őt a legjobbnak.Leleplezze a valódi bűnöst minden áron.
Hatalmas pozitív csalódás ez a film.Több ilyen kéne.Remélem McConaughey ezen az úton fog majd tovább haladni,és idővel egyre több komolyabb hangvételű filmben fog játszani,nem csak mellékszereplőként,hanem főszereplőként,mert ezzel az alakítással meggyőzött engem arról,hogy sokkal több rejlik benne annál a figuránál,akinek gondolta,eme film megnézése előtt.Csak így tovább.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
82%

5 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (1)
61-80%
 (4)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: