• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Anyanyelvi észtekergető - Kreatív nyelvi feladatsorok 6-7. és 8-10. osztályosok számára (Könyvek)
Juhász Attiláné
Anyanyelvi észtekergető - Kreatív nyelvi feladatsorok 6-7. és 8-10. osztályosok számára Anyanyelvi észtekergető
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
A nyelvi kompetencia - az értés és a kifejezőképesség - fejlesztése elengedhetetlen a jó tanulmányi eredményhez és a sikeres, magabiztos felnőtté váláshoz. A kötet észtekergető feladványai szórakoztatva ismertetik meg a tizenévesekkel a magyar nyelv sajátosságait. A feladatsorok tanórai, szakköri vagy otthoni gyakorláshoz is kiválóak. "A magyar nyelv tanításában fontos motivációs tényezőnek tartom a játékosságot. A játék a kultúra átadásának, átvételének is az eszköze, a problémamegoldás, teremtés, alkotás, érték, erkölcs és humánum megnyilvánulása." - vallja Juhász Attiláné, a feladatok megalkotója, elkötelezett, gyakorló tanár. A játékos feladatok elősegítik a koncentrációt, lehetővé teszik az élményalapú tanulást, fejlesztik a nyelvi kreativitást. Nem utolsósorban pedig a helyesírás gyakorlására is kitűnő alkalmat adnak. Pedagógusoknak, nevelőknek, szülőknek és akár önállóan tanuló gyerekeknek is ajánljuk.
Kiadó:
Dialóg Campus
Oldalszám:
288 oldal
Gyártási év:
2017

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: