• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Fekete halál: Utazás a pokolba (DVD)
Fekete halál: Utazás a pokolba Black Death
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák
1348-at írunk, mikor Európára a pestis rémisztő és pusztító árnyéka vetül. Miközben a fekete halál tizedeli a lakosságot, félelem szülte babonás történetek terjednek az emberek között. Az egyik szerint van egy rejtett falu, hol a pestis nem szedi áldozatait: egy szellemidéző vissza tudja hozni a holtakat az élők közé. Ulric (Sean Bean – A gyűrűk ura, A trónok harca) rettegett lovag. Az egyház őt kéri fel, hogy derítse ki az igazságot a faluval kapcsolatban. Csatlakozik hozzá egy fiatal szerzetes és néhány katona is, ám az utazók legmélyebb rémálmaikban sem találkozhatnának azzal a borzalommal, amely a faluban vár rájuk…
Stúdió:
Játékidő:
102 perc
Gyártási év:
2011
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar
Képformátum:
2.40:1 (16:9)
Korhatár:


Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott
Átlagos értékelés:
Niwrok
értékelése:
2011. dec. 26. - 22:34
Horrornak én sem nevezném, mert bár szerintem van benne vér elég (kardcsaták és kínzások), a belengetett "borzalom" csak az, amit mindenki olyan jól ismer... Ehelyett a korrajz tetszett igazán. A helyszíneket, a szereplők arcát és jellemét mintha balta faragta volna, de mindez tulajdonképpen illik is azokhoz, akik az életüket ténylegesen a halál árnyékában élik. A történet a főszál mellett néhány "mellékküldetést" is tartalmaz, meglepetést viszont nem sokat. Az egész valahogy olyan volt, mint egy egyházi műsor középkorban játszódó különkiadása, aminek témája, hogy milyen babonák befolyásolták az embereket, illetve hogy az "igazhitűek" hogyan találtak menedéket és megnyugvást az Úrban, amikor fenyegetéssel vagy kísértéssel az Ördög a saját oldalára próbálta állítani őket... illetve hogy e kettőnek az eredőjeként hogyan váltak könnyen az elvakultságuk, a félelmeik és az előítéleteik rabjává.
2 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
80%

2 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (1)
61-80%
 (0)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: