• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Hupikék törpikék (DVD)
Hupikék törpikék The Smurfs
- 38%
Szállítható: AZONNAL
1.990 Ft
Eredeti ár: 3.190 Ft

Már csak 1 db. van raktáron
  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
A gonosz Hókuszpók ráront a törpök otthonára, Aprajafalvára és üldözőbe veszi lakóit. Ők egy véletlennek, egy varázslatnak és Ügyifogyi kékballábának köszönhetően csodálatos világukból egyenesen a miénkbe csöppennek, méghozzá a New York-i Central Park kellős közepébe. Három almányi magas, kis kék barátaink a Nagy Almában sincsenek biztonságban, meg kell találniuk a hazavezető utat, mielőtt Hókuszpók kezei közé kerűlnek.
Játékidő:
98 perc
Gyártási év:
2011
Hangok:
- magyar - Surround (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol
Képformátum:
1.78:1 (16:9)
 
Bakiparádé - - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kimaradt jelenetek - - MAGYAR FELIRATTAL
 
Bővített jelenetek - - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - Hupikék törpikék: A képregénytől a filmig - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - Törp-beszéd: Találkozás a szereplőkkel - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - Rövidfilm Hókuszpókkal - MAGYAR FELIRATTAL
 
Egyéb - Zenés válogatás
 
Kisfilm - Hupikék kulisszatitkok - MAGYAR FELIRATTAL
 
Egyéb - A Hupikék törpikék fantasztikus kalandjátéka - MAGYAR FELIRATTAL
Átlagos értékelés:
Niwrok
értékelése:
2011. nov. 14. - 19:29
Nem szeretek látatlanba szapulni egy filmet. Ahhoz, hogy teljes vehemenciával tudjam elküldeni a filmeseket és a produktumaikat melegebb éghajlatra, nekem kell, hogy lássam is, miért teszem azt. Amúgy is elég soványka volt az idei WorstOf listám, tehát ez a törpénetes marhaság a New Yorkba teleportálódó törpökről ideális választásnak tűnt egy előre megfontolt szándékú vérbe alázásra. Nos, aztán ez mégis elmaradt...

Az alapötlet ugyanis hiába része Hollywood newyorkcentrikus világképnek (próbálva megismételni a Bűbáj sikerét), hiába a savanyú uborkáért kiáltó családi idill és az összes egyéb sablon az "Amerikai álom" kifestőkönyvből, a Smurfs ezektől nem lett nézhetetlenül rossz, csak olyan... törpös. A stáb valami varázslatos okból ráérzett arra, hogy a törpöket nem kell teljesen debillé tenni ahhoz, hogy csengjen a kasszába a pénz. A karakteridegen kikacsintásokat és a kényszeredett "jelenkorosítást" kétszer öt percre ill. egy pár filmes utalásra korlátozták, amitől az egészségügyi határérték fölé nálam csak a 300-as jelenet került. Hogy ezt mennyivel idiótábbra is meg lehetett volna csinálni, azt éppen a Smurfs agyhalott marketingeseinek baromságai mutatták meg a kampány során.

A többi viszont bizonyos korlátok között hozza a rajzfilmek színvonalát. Az első szakasz Aprajafalva és a szereplők bemutatásával azért csak visszahozott valamennyit a gyerekkoromból, és pár apróságot leszámítva tényleg azt kell mondanom, hogy tisztelettel fordultak Peyo figuráihoz (egyedül Wallacetörpöt nem értettem, miért nem volt jó helyette Törperős). A történet a maga módján teljesen rendben van, a szereplők hűek maradva önmagukhoz jól illenek ebbe a környezetbe (hála istennek, mindenfajta gügyögés nélkül), és még Neil Patrick Harris sem egy olyan idegesítő nyálgép, mint amilyennek megszoktam (Hókuszpók meg mindig is ekkora pojáca volt). A film igazi sztárja azonban minden kétséget kizáróan Sziamiaú volt, nála már tényleg csak a régi szinkronhang és a beszólásai kellettek volna ahhoz, hogy 10/10-es figura legyen.

Röviden: Nincs mit tenni, a törpök mindig is ilyen szirupos, bárgyú kis kék vakarékok voltak, belőlük/róluk tulajdonképpen ilyen filmet lehet/kell csinálni. Az előzetesek és az egyéb sajtóanyagok alapján négyet a százalékra adtam volna, ahhoz képest ez a négy csillag meglepően jó eredmény.
4 látogatóból 3 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
63%

3 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (1)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (1)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: