• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
Pünkösdi akció
böngésző

Xpress.hu > DVD > Nehéz idők pápái díszdoboz (II. János Pál - Félelem nélkül, VI. Pál - Viharos idők pápája, XII. Pius - Róma ege alatt) (3 DVD) (DVD)
Nehéz idők pápái díszdoboz (II. János Pál - Félelem nélkül, VI. Pál - Viharos idők pápája, XII. Pius - Róma ege alatt) (3 DVD) Popes of Hard Times pack
- 3%
Szállítható: AZONNAL
5.790 Ft
Eredeti ár: 5.990 Ft

Már csak 2 db. van raktáron
  • Csomag tartalma
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
A II. János Pál - Félelem nélkül a Sugárzó Életek 50. része. A játékfilm II. János Pál életét mutatja be, akit pápaként világszerte milliók zárták szívükbe, mivel fáradhatatlanul hirdette a nemzetek közötti béke, megbocsájtás és együttérzés fontosságát. Legfontosabb feladatának azt tartotta, hogy világformáló tevékenységként hidat emeljen a különböző hitek és hitvallások közé.
A VI. Pál – Viharos idők pápája a Sugárzó Életek 51. része. A játékfilm VI. Pál pápáról, a katolikus egyház első modern kori képviselőjéről szól, aki képes volt repülőre szállva eljutni a kontinensek között bárhová. Az első pápa volt, aki az ENSZ képviselőivel kezdett tárgyalásokat a hit, az emberi szabadság, a barátság és az igazságosság nevében.
A XII. Piusz – Róma ege alatt a Sugárzó Életek 52. része. A „Magyarok Barátja”-ként emlegetett XII. Piusz pápa életét mutatja be ez a különleges játékfilm. A háborús időszakban XII. Piuszként első megnyilatkozásában a békéért emelte fel szavát. A II. Világháború befejeztével anyagi támogatással járult hozzá az újjáépítéshez. A földönfutókká letteknek vagonszámra juttatta az adományokat.
Stúdió:
Játékidő:
488 perc
Gyártási év:
2010
Feliratok:
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
zenék
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: