• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > A második világháború - Internetlinkekkel (Könyvek)
Paul Doeswel
A második világháború - Internetlinkekkel nem ismert
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Író:
1939 és 1945 között körülbelül ötvenmillió ember veszítette életét. E könyv bemutatja, miért követelt a második világháború ilyen rengeteg áldozatot. Az olvasó megismerheti a nagy csaták történetét, a félelmetes fegyvereket., a városok bombázásának körülményeit és a megszállt területeken élők mindennapjait, a népirtás borzalmait és a nevezetes D-nap eseményeit. Megismerheti, hogyan vezette Hitler a legyőzhetetlennek hitt sereget a pusztulásba, de az is kiderül, miért volt Pearl Harbor a háború legnagyobb tévedése. A korabeli felvételekkel és hasznos térképekkel gazdagon illusztrált kötet közérthető módon mutatja be az eseményeket. A kötet - hasznos adalékként - a témához kötődő internetoldalakat is ajánl.
Kiadó:
Pannon-Literatúra Kft.
Oldalszám:
128 oldal
Gyártási év:
2018

 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: