• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Kisérettségi feladatsorok matematikából - 9-10. évfolyam - A 2017-től érvényes érettségi követelményrendszer alapján (Könyvek)
Riener Ferenc
Kisérettségi feladatsorok matematikából - 9-10. évfolyam - A 2017-től érvényes érettségi követelményrendszer alapján Kisérettségi feladatsorok matematikából - 9-10. év
- 15%
Szállítható: KB. 3-6 NAP
1.938 Ft
Eredeti ár: 2.280 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
A 2017. január 1-jén életbe lépett új érettségi követelményrendszer alapján átdolgozott kötetünk segít a diákoknak eldönteni, hogy 11. évfolyamon emelt vagy középszinten folytassák-e tanulmányaikat matematikából. A kötetben tizenkét, a középszintű érettségihez hasonló felépítésű feladatsor található, amelyek a 9. és a 10. évfolyam tananyagát ölelik fel, valamint kiegészül egy olyan emelt szintű feladatokat tartalmazó résszel, amely példáinak megoldásával a tehetségesebb diákok is próbálkozhatnak. A könyv a feladatok részletes, magyarázatokkal bővített megoldásai mellett tartalmaz egy módszertani bevezetőt, ezáltal önálló tanulásra is alkalmas. A kiadványt ajánljuk iskolai vagy otthoni gyakorláshoz és ellenőrzéshez egyaránt, illetve azoknak a pedagógusoknak is, akik szeretnék felmérni az általuk oktatott osztályok tudásszintjét.
Kiadó:
Maxim Könyvkiadó
Oldalszám:
160 oldal
Gyártási év:
2018

 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: