• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Növénygyógyítás homeopátiával (Könyvek)
Christiane Maute
Növénygyógyítás homeopátiával nem ismert
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
A Növénygyógyítás homeopátiával című könyv valóságos zöldforradalmat indított el. Eddig több mint 40000 példány kelt el világszerte a számos nyelvre lefordított könyvből. Ez egy praktikus kézikönyv a leggyakoribb növényi betegségek, kártevő-fertőzések és sérülések homeopátiás kezelésére. Christiane Maute úttörő ezen a területen, és már több mint 13 éve annak, hogy elkezdte a virágait, a gyümölcseit és a zöldségeit homeopátiával gyógyítani. A szerző bemutatja a leggyakoribb betegségeket és az ezekre használt - kipróbált és tesztelt - homeopátiás gyógyszereket, legyen az a rózsa megbetegedése, a paradicsomrothadás, a gyümölcsfák tűzelhalása, levéltetű, rák, penész, monília, meztelencsiga-fertőzés vagy gyenge növekedés. Megtalálható a könyvben a fagy, a jégeső, a túlöntözés, a metszés, a hőség, az átültetés okozta sérülések kezelése is, és mindez még a laikusok számára is nagyon könnyen érthető. A legtöbb betegség képpel illusztrált, így a hozzá nem értők is gyorsan be tudják azonosítani, hogy mi a baja a növénynek, és megtalálják hozzá a megfelelő homeopátiás gyógyszert. Az adagolás és az alkalmazás is pontosan le van írva. A könyv végén pedig az egyes gyógyszerek rövid leírása is elolvasható. A módszer hatásosságát sok sikeres gyógyítás bizonyítja, amelyeknek az esetleírása ebben a kiadásban megtalálható. A korábbi megjelenésekhez képest újdonság, hogy a könyv egy szobanövényekről szóló fejezettel bővült, ahol megtalálható, hogy a tipikus betegségeket, mint a gombásodást, a hőmérséklet okozta károsodást vagy a túlöntözés okozta problémát hogyan lehet homeopátiásan kezelni. Különösen a hobbikertészeknek tartalmaz hasznos információkat ez a kézikönyv, amely a homeopátiát nem ismerőket is gyorsan lelkes használókká teszi.
Kiadó:
Lyrikod Kft.
Oldalszám:
224 oldal
Gyártási év:
2018

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: