• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Matematika érettségi minta feladatsorok gazdasági és műszaki egyetemre készülőknek - Középszint (Könyvek)
Bánhalmi Árpád
Matematika érettségi minta feladatsorok gazdasági és műszaki egyetemre készülőknek - Középszint Matematika érettségi minta feladatsorok gazdasági
- 15%
Szállítható: KB. 2-5 NAP
2.762 Ft
Eredeti ár: 3.250 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Ebben a feladatgyűjteményben érintjük az összes középszintű érettségi témakört, felvonultatva néhány olyan apró "trükköt", ami hasznos lehet az érettségin. A könyv feladatainak otthoni kidolgozása, a hozzájuk tartozó témakörök átismétlése garantálja a kiváló érettségi eredményt, és kellő rutinnal vértezi fel a tanulókat. Aki feldolgozza a könyv feladatait, könnyen átlendülhet a vizsga okozta stresszen, az érettségin elkerülheti a "hirtelen lefagyást", és a tudása legjavát nyújthatja. A feladatsorok úgy vannak összeállítva, hogy szigorúan az érettségi követelményein belül maradva felkészítsenek a későbbi egyetemi tanulmányokra is. Aki a gazdasági, illetve aki a műszaki felsőoktatásba készül, a könyv feladatsoraiból egyaránt választhat úgy feladatot, hogy az számára később is előnyös legyen, és az így feldolgozott anyag a lehető legjobban támogassa az egyetemi tanulmányait.
Kiadó:
Magánkiadás
Oldalszám:
116 oldal
Gyártási év:
2018

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: