• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Túllátni önmagunkon - A kifelé irányuló szemléletmód hatalma - Hogyan változtassunk meg életeket és alakítsunk át szervezeteket (Könyvek)
Németh Norbert
Túllátni önmagunkon - A kifelé irányuló szemléletmód hatalma - Hogyan változtassunk meg életeket és alakítsunk át szervezeteket THE OUTWARD MINDSET
- 15%
Szállítható: KB. 3-6 NAP
2.975 Ft
Eredeti ár: 3.500 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Amikor személyes eredménytelenséggel vagy elmaradó vállalati teljesítménnyel szembesülünk, ösztönösen gyorsan ható viselkedési "sebtapaszt" keresünk, mert nem vesszük észre, hogy a tartós kihívások és problémák mélyén helytelen szemléletmódunk rejtőzik. Igaz történeteivel, egyszerű, de mélyreható útmutatásával és eszközeivel a Túllátni önmagunkon egyéneket és szervezeteket egyaránt képessé tesz arra, hogy meglépjék azt a változást, ami a legdrámaibban javítja a teljesítményt, izzítja fel az együttműködést és gyorsítja az innovációt: túllátni önmagunkon, vagyis a kifelé irányuló szemléletmódra váltást.
Kiadó:
Casparus Kiadó
Oldalszám:
208 oldal
Gyártási év:
2018

 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: