• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Lady Chatterley szeretője (1981) (DVD)
Lady Chatterley szeretője (1981) Lady Chatterleys Lover
- 50%
Szállítható: BIZONYTALAN
499 Ft
Eredeti ár: 999 Ft


  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák
Sir Clifford a háborúban súlyos sebesülést szenved és tolószékbe kényszerül. Felesége, Constance (Sylvia Kristel) jó hitveshez illő odaadással ápolja férjét, de idővel világossá válik, hogy a fiatal és életerős nőt nem elégíti ki a betegápolói szerep. Sir Clifford ezért úgy dönt, megengedi feleségének, hogy szexuális kapcsolata legyen más férfiakkal. Constance-nak nem is kell messzire mennie, hogy megtalálja a boldog-ságot. A birtokukon dolgozó kertésszel, Mellorsszal azonnal erotikus vonzalmat éreznek egymás iránt és hamarosan buja testi kapcsolat alakul ki közöttük.
Stúdió:
Játékidő:
100 perc
Gyártási év:
1981
Hangok:
- angol - Surround (DD)
Feliratok:
magyar
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
Átlagos értékelés:
marokkó
értékelése:
2012. jún. 28. - 19:58
Lady Chatterley legpikánsabb kalandjai
Bár a zseniális Ken Russell 1993-as televíziós minisorozata a D. H. Lawrence-féle "Lady Chatterley szeretője" irodalmilag leghitelesebb mozgóképes változata, a könyvben ábrázolt, misztikus és lélekemelő jelleggel felruházott, szerelemmel átitatott testiséget Just Jaeckin 1981-es erotikus filmje adja vissza igazán. Kristel és Clay szinte már hihetetlen módon tökéletesek a szerepeikben; mintha csak arra születtek volna, hogy egy szép napon majd Connie és Mellors legyen belőlük. A rendkívüli esztétikai érzékkel megáldott direktor (aki felkapott fotósból vált filmrendezővé)olyan ritka alkotást készített, amely egyaránt számíthat az érzékeny, a szexualitás "lelkisége" iránt fogékony hölgy- és úri közönség elismerésére. Az üzenetet jelen esetben nem elsősorban Lawrence remek dialógusai közvetítik (ezek ugyanis csak elvétve kerültek bele ebbe a filmbe), hanem a szemkápráztató képekkel megjelenített finom, egészséges erotika és a két szerelmes legapróbb mozdulatai és arcjátéka. (P.S.: A lemez valószínűleg azért nem tartalmazza a sokak által kedvelt régi magyar szinkront, mert az tudtommal egy alaposan megvágott verzióhoz készült.)
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
100%

2 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (2)
61-80%
 (0)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
Téli filmmaraton
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: