• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Heat wave - Hőhullám (Könyvek)
Richard Castle
Heat wave - Hőhullám Heat wave
- 15%
Szállítható: KB. 9-12 NAP
2.124 Ft
Eredeti ár: 2.499 Ft


  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák

A jelenleg futó egyik legszórakoztatóbb amerikai krimi-sorozat, a CASTLE főhőse egy népszerű, és marconán jóképű bestseller-író, Richard Castle. A sorozat rajongói bizonyára örülnek majd, hogy a történetben felbukkanó Castle-regényeket ezúttal el is olvashatják - ami egy fiktív író esetében valódi unikum!

Egy New York-i ingatlanmágnás a magasból lezuhanva halálra zúzódik a járdán.
Felesége, az irigyelt asszony csak kis híján él túl egy támadást. A pénzemberek és maffiózok, akiknek bőven lehetett okuk megölni a mágnást, bombabiztos alibit tudnak igazolni. Ekkor -a fojtogatóan perzselő hőhullám alatt- újabb megdöbbentő gyilkosság történik, és a gazdagok rejtélyes világában még több mocskos titok tárul fel a nyomozás során.

Olyan titkok kerülnek napvilágra, melyek végzetesek lehetnek. Olyan titkok, melyeket sűrű homály fedett, míg csak egy New York-i nyomozó fényt nem derített rájuk.

A szenzációs regényíró, Richard Castle, a minden eladási rekordot megdöntött, népszerű Derrick Storm-regények szerzője ebben a könyvében mutatja be új hősét, a New York-i rendőrség gyilkossági nyomozóját, Nikki Heatet.

Az egyik legjobb gyilkossági csoportot vezető kemény, szexi és vérprofi Heat szenvedélyesen keresi az igazságot. Szinte megoldhatatlan nehézségek elé állítják, amikor főnöke a nyakára ülteti a bulvármagazinok sztár-újságíróját, Jameson Rookot, aki a New York elitjéről írandó cikkéhez gyűjt anyagot. A Pulitzer-díjas Rook belevaló és jóképű fickó, de Heatnek nem csupán a férfi kotnyeleskedése és okoskodása okoz gondot.

Miközben közösen igyekeznek felgöngyölíteni az ingatlanmágnás meggyilkolásának rejtélyes ügyét, a nyomozónő rájön, hogy szembe kell néznie a kettejük között kipattant szikrával is... és ez süt csak igazán!

Kiadó:
Könyvmolyképző Kiadó
Oldalszám:
286 oldal
Gyártási év:
2011
Átlagos értékelés:
P.Howard
értékelése:
2012. aug. 15. - 16:03
Fiktív bestselleríró valódi könyve
Krimisorozatokra épülő könyveket (CSI, Gyilkos elmék) olvasva mindig arra gondolok, vajon azért készült a könyv, mert a sztorit nem lehetett volna jól megfilmesíteni, vagy mert a sztori túl gyenge a sorozatba. Sajnos többnyire az utóbbi a helyzet.
Ebből a szempontból a Hőhullám (és a többi Castle könyv) se más. Azonban az eddig megjelent 3 könyv mégsem jelentett csalódást, ehhez azonban a sorozatot is nézni kell. A könyvek szépsége ugyanis az, ahogy a Castle sorozat világa megjelenik az egyik szereplő szemüvegén keresztül. Mókás viszontlátni a sorozat egyik-másik jelenetét a könyv lapjain, és - legalábbis az angol kiadásban - azon az oldalon megtalálni a szexjelenetet, amire a sorozat 2. évadában hivatkoznak. Minden fontosabb szereplőnek megvan a könyvbeli párja, és mint írtam: ez a könyv igazi erőssége, ahogy átülteti a sorozatban kitalált karaktereket az egyik karakter fikciójába.
Szerencsére a tendencia a későbbi könyvek és évadok során is megmarad. Ezt , és a további Castle könyveket is bátram ajánlom a sorozat rajongóinak.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
KÖNYV
DVD
BLU-RAY
Könyvek
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
85%

2 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (1)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

YouTube videó

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: