• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > A Hobbit - "Egyszer oda, aztán vissza" (Könyvek)
J. R. R. Tolkien
A Hobbit - "Egyszer oda, aztán vissza" THE HOBBIT OR THERE AND BACK AGAIN
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák
Smaug kétségkívül mélyen aludni látszott, jóformán halottnak és sötétnek rémlett, egy-egy láthatatlan gőzpamatnál több a hortyogására sem utalt, amikor Bilbó ismét bekukucskált az ajtónyíláson. Már éppen lelépett volna a padlóra, amikor megpillantotta a Smaug petyhüdt bal szemhéja alól feléje lövellő vékony, átható fénysugarat. Csak színlelte az alvást! Az alagút bejáratát figyelte! *** Amikor gondtalan, minden becsvágy nélküli életéből, meghitt kis zsáklaki hobbitüregéből Gandalf, a mágus és egy csapat törp elragadja, Zsákos Bilbó egy kaland kellős közepébe csöppen: betörési szakértőként kell közreműködnie a kincs visszaszerzésében, amitől Smaug, a Rettenetes, egy igen nagy és veszedelmes sárkány fosztotta meg hajdanában a Hegymély Királyát. Noha nem szívesen vállalkozik erre a kellemetlen feladatra, Bilbó maga is lépten-nyomon meglepődik tulajdon ügyességén és leleményességén! J. R. R. Tolkien a gyermekeinek írta ezt a meseregényt, de amikor 1937-ben megjelent, azonnal óriási sikert aratott. Később megszületett monumentális folytatása is, és azóta a világ két részre oszlik: azokra, akik már olvasták A HOBBIT-ot és A GYŰRŰK URÁ-t, és azokra, akik eztán fogják elolvasni őket.(Sunday Times)
Kiadó:
Ciceró Könyvstúdió Kft.
Oldalszám:
374 oldal
Gyártási év:
2011
Átlagos értékelés:
purple rain
értékelése:
2012. okt. 5. - 21:27
A kiadás, ami jár
Belenéztem egy könyvesboltban, érdeklődtem, hogy miért kell ezt megint ilyen formában kiadni. Aztán ez az érzés kb a kinyitás után még 2 másodpercig tartott. Azt kell mondjam, hogy fantasztikus körítéssel van tálalva. Informatív bevezető, a történetbe belelapozva, minden egyes oldalon töménytelen mennyiségű szél jegyzet, információk garmadájával. Később még azt is kiderítettem, hogy némely korábbi kiadáshoz képest a fordításon is javítottak, merthogy nem volt tökéletes. Ajánlom mindenkinek, aki még csak kacérkodik a vásárlással és annak is, akinek megvan más kiadás, ugyanis sok-sok új információ birtokába juthat e kiadás által.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

Könyvek
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
100%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (1)
61-80%
 (0)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: