• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Az ördög táncba visz (Könyvek)
Sebastian Faulks
Az ördög táncba visz nem ismert
- 63%
Szállítható: AZONNAL
999 Ft
Eredeti ár: 2.699 Ft
Egyéni kedvezmény nem érvényesíthető ennél a terméknél!

Már csak 3 db. van raktáron

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák
Ezt a terméket legfeljebb 10 napig tudjuk félretenni!

James Bond visszatért. És veszélyesebb, mint valaha... Az ördög táncba visz tisztelgés a James Bond történetek kitalálója, a száz éve született Ian Fleming öröksége előtt, egyúttal újabb izgalmas fejezet a világ legismertebb és legnépszerűbb kémjének nem mindennapi életéből. Sebastian Faulks ott folytatja, ahol Fleming abbahagyta: a hidegháború csúcspontján. Nyaktörő tempójú és szinte elviselhetetlen feszültségű regénye nem csupán Fleming regényeinek lényegét ragadja meg, de olyan veszélyeknek teszi ki hősét, amelyek modern világunkban talán minden korábbinál valóságosabbak. A 007-es köztünk jár...
Kiadó:
Alexandra Kiadó
Oldalszám:
264 oldal
Gyártási év:
2008
Átlagos értékelés:
SoZi
értékelése:
2012. okt. 29. - 0:56
Kedvcsináló Fleminghez
Valahogy a mások által kevésbé kedvelt Bond filmeket szeretem. Filmes háttéranyagokból tudom, hogy ezek a filmek azért nem népszerűek, mert a főhős és a sztori kicsit másmilyen. Jobban hasonlítanak a könyvekre, kicsit durvább, szögletesebb, nyersebb figura Bond, ahogy a történetek is kicsit földhözragadtabbak. Így jött a gondolat, hogy akkor inkább olvasnom kéne Bondot, mint nézni.

Igaz, ez nem Fleming, de ez akadt először a kezembe, és arra jó volt, hogy meghozta a kedvem a Fleming-könyvek sorban elolvasásához.
Az első fele kellően mozgalmas, frappáns egysoros beszólogatások. Tetszett, hogy a 60-as években játszódik (bár szerintem nem használja ki eléggé a lehetőséget – a politikai helyzeten kívül nem nagyon érezni a kort), a régi ismerősök is feltűnnek: Felix Leiter és René Mathis, és jó volt, hogy Faulks nem kezdte elölről, hanem az eddigi történetek mind benne vannak Bond emlékezetében, és a figurák is megélték már az eddigi kalandokat. (ezek ismerte amúgy nem szükséges a történethez)

A második fele azonban leül, sok minden történik, de csak simán felmondják az olvasónak a történet kimenetelét, hosszú oldalakat lehetne kihagyni, ami a végét ismerve felesleges. Valahogy mintha elfáradt volna a végére. Egy hangyányi meglepetésre még futja a legvégén, de ez a túlnyújtott vége után már nem villanyozott fel.

Részemről jöhet a Casino Royale!
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

Könyvek
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
60%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (0)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: