• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Brian élete (DVD)
Brian élete Monty Pythons Life of Brian
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek

   Ki gondolta volna, hogy a GYALOG-GALOPP után a Monty Python társulat tagjai képesek még meglepetést okozni! Négy évvel az említett klasszikus bemutatója után (amelynek felújítása nemrég idehaza az év egyik legnagyobb sikere volt!) az őrült Pythonosok újra megbotránkoztatták a prűdeket és megnevettették a jó humorérzékkel megáldott rajongóikat, amikor elkészítették a Jézussal egy időben, és egy helyen élő Názáreti Brian életéről szóló eszeveszett vígjátékot!

   Briant a csodaváró nép messiássá jelöli ki, akár tetszik neki, akár nem. Innentől kezdve élete egyik abszurd helyzetből a másikba sodródik, mígnem elérkezik a megváltólét méltó befejezéséhez, a kereszthez.

   Útja során a legkülönfélébb emberekkel találkozik az alkumániás cserépárustól a helyesírás-mániás centurión keresztül a kereszten lógó éneklő, vidám társaságig.

   A Brian élete kultuszfilm, aki még nem látta legalább háromszor, az most garantáltan legalább ennyiszer fogja megnézni, aki meg már látta, annak ismétlés a tudás anyja.

Játékidő:
90 perc
Gyártási év:
1979
Hangok:
- magyar - DD/5.0
- angol - 5.1 (DD)
- német - mono (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, bolgár, cseh, dán, finn, francia, görög, héber, hindi, holland, horvát, izlandi, lengyel, német, norvég, olasz, portugál, svéd, szlovén, török
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
100%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (1)
61-80%
 (0)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: