• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Kezdetben volt a sötétség (Könyvek)
Fánczi Tibor
Kezdetben volt a sötétség nem ismert
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Gondolataink a természettudományi világismeretről könnyedén létrejönnek ismétlődve különböző eredményekkel. Nézzünk meg egy lámpát közelről. Egy méterről nagynak és erősnek látjuk a fényerősséget. Ezt a távot, ha megötszörözzük nem ötször, hanem huszonötször látjuk halványabbnak a fény erősségét. Ez nem csak a távolság növekedésekor, hanem a csökkenésekor is így működik. Akkor is igaz a távolság négyzete, ha közelítünk a fény forrásához. A fény erőssége hatványozódva megnő, minél közelebb szemléljük a fényt. Így ehhez hasonlóan a természettudományi világismeret is hatványozódva megnőtt egy kicsit mostanában. Csak úgy, mint a lámpa fénye egyre közelebbről nézve. Ha ilyen ütemben fejlődünk, akkor azon kapjuk magunkat, hogy a fény forrása, amelyet szemlélünk, beleér az arcunkba! Ez csak a természettudományi világismeret fejlődésével érhető el.
Kiadó:
Underground Kiadó
Oldalszám:
67 oldal
Gyártási év:
2012

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: