• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Kincskereső kisködmön (1968 - MTVA kiadás) (DVD)
Kincskereső kisködmön (1968 - MTVA kiadás) Kincskereső kisködmön
Szállítható: AZONNAL
999 Ft
 
 
 
 

Már csak 2 db. van raktáron

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek

1. rész: A körtemuzsika
Ferkó egy árustól körtemuzsikát kap ajándéka, ez a legféltettebb kincse. Beteg húgának az az utolsó kívánsága, hogy adja neki a körtemuzsikát...
2. rész: A kincskereső
Húga után Ferkó is megkapja a torokgyíkot. Miután felépül, édesanyja megtanítja írni a jégvirágos ablakon. Küsmöndi bácsi meglátogatja Ferkóékat és elmeséli, hogy a régi bányában kincseket keres.
3. rész: A csodakalap
Ferkónak az édesapja elkészíti a kincskereső kisködmönt, amiről ő azt hiszi, hogy abban lakik a tündér. Pajtásai csúfolják, ezért Ferkó még felelni sem tud az iskolában. Keresztapja egy csodakalapot ad neki, s vele együtt a barátságot.
4. rész: Megy a ködmön világgá
Ferkó édesapja meghalt a háborúban, édesanyja nehéz körülmények között él. Bordács gazda elviszi magával, hogy telkesgazdát neveljen belőle. Ferkó azonban hazaszökik, mert nem jól bánnak vele. Végül édesanyja egy könyvkereskedőhöz inasnak adja. Azonban ő inkább olvas, minthogy az eladással foglalkozna, ezért a könyvkereskedő kidobja.
5. rész: A kis bicebóca
A kis Bice-Bóca jelentkezik az iskolába, hogy tanulni szeretne. A gyerekek kiközösítik maguk közül, mivel új fiú. De mikor rájönnek, hogy mennyit nélkülözik és milyen nehéz körülmények között él, mindenki hoz az ebédjéből egy falat ennivalót.
6. rész: Az égbelátó
A tanító úr kijelenti, azé lesz az égbelátó, aki a karácsonyi számtanfeladatot a legjobban megoldja. Ferkó annyira szeretné az égbelátót, hogy azért még csalni
Stúdió:
Játékidő:
150 perc
Gyártási év:
1968
Hangok:
- magyar - Surround (DD)
Képformátum:
4:3
Korhatár:


Hat éven aluliak számára nem ajánlott

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
Pár száz Ft-os DVD-k
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: