• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Időzsaru 2. - Verseny az idővel (DVD)
Időzsaru 2. - Verseny az idővel Timecop 2 - The Berlin Decision
Szállítható: BIZONYTALAN
5.500 Ft
 
 
 
 

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek

Ryan Chan időzsaruként szolgálja és védi a jelent azoktól, akik az időutazással visszaélve a múlt megváltoztatásával szeretnék eltéríteni a történelmet.

Miller Branson a Történelmi Hitelesség Szövetségének tagja, akinek elméletileg az lenne a feladata, hogy segítse az időzsarukat helyrebillenteni az esetleges kéretlen történelmi változásokat. De Branson úgy gondolja, hogy ennél jóval magasztosabb célokra is lehetne használni az időutazást!

Elhatározza, hogy ő majd segít helyrehozni a nagy történelmi tévedéseket, megakadályozza a történelmi katasztrófákat. Elsőként rögtön az 1940-es évek Berlinje felé veszi az utat, hogy megölje Adolf Hitlert!

Ryan Chan a renitens időutazó után indul. Tudja, hogy Hitler elpusztításával milliók életét mentené meg Branson, de ennek a múltbéli változásnak beláthatatlan következményei lennének a jelenre!

Ryannek sikerül elkapnia Bransont és a férfit elítélik. Sikerül azonban megszöknie, és újra időutazásra indul. Ezúttal az időzsaruk felmenőit veszi célba. Arra számít, hogy ha sikerül egyenként eltennie láb alól az időzsaruk őseit, nem marad senki a jelenben (2025-ben), aki megakadályozhatná történelmi megváltó-tetteit...

Stúdió:
Játékidő:
78 perc
Gyártási év:
2003
Hangok:
- angol - 5.1 (DD)
- német - 5.1 (DD)
- francia - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, cseh, francia, görög, holland, lengyel, német
Képformátum:
1.85:1 (16:9)

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
Farsangi akció
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: