• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > A fülke (DVD)
A fülke Phone Booth
- 84%
Szállítható: BIZONYTALAN
990 Ft
Eredeti ár: 6.000 Ft

  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
Egy sztori, amelyről már évekkel a forgatás előtt legendákat zengtek Hollywoodban! Egy zseniális alapötlet, amelyhez foghatót még aligha láthattunk! Egy egész estés, fantasztikusan izgalmas thriller, amely szinte végig egyetlen telefonfülkében játszódik! Kiváló színészi alakítások és nagyszerű forgatókönyv - A fülke az év egyik legjobb thrillere!

Megcsörren egy utcai telefon, egy férfi felveszi. És majdnem belehal. És örökre megváltozik az élete. Mert egy mesterlövész hívja, aki a környező toronyházak egyik ablakából éppen rá céloz.

Rég vadászik a férfira, mindent tud róla, ismeri a feleségét, a szeretőjét, a titkait és a vágyait. Beszélgetni akar a férfi bűneiről: büntet és jutalmaz. Habozás nélkül öl és pontosan céloz. A férfi nem teheti le a telefont, csak vár és válaszol. Szeretné túlélni ezt a hívást; szeretne túljárni a lesipuskás eszén.

Közben megérkezik a rendőrség, vezetőjük tárgyalni kezd a férfival, akinek a fülkéje előtt egy halott hever. Azt hiszi, ő tettes. Nem ért semmit.

És az a nyugodt, kegyetlen hang a telefonban, egyre újabb követelésekkel áll elő. És a férfi nem teheti le a kagylót még akkor sem, ha rendőrök tucatjai szegezik rá a fegyvert...

Játékidő:
78 perc
Gyártási év:
2002
Hangok:
- magyar - Surround (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, dán, finn, héber, horvát, izlandi, norvég, portugál, svéd, török
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
 
Audiókommentár - a rendező közreműködésével
 
Werkfilm (így készült) - (kb. 25 p.)

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: