• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Magyar filmlexikon I-II. (Könyvek)
Féjja-Kőháti-Sándor-Veress
Magyar filmlexikon I-II. nem ismert
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Több esztendő kutatásainak és rendszerezéseinek eredményét, a magyar film minden korábbinál teljesebb enciklopédiáját tartja kezében az Olvasó. Kötetünk lapjain mindazokat az alkotókat mutatjuk be, akik szerepet játszottak a magyar kinematográfia történetében /köztük néhány vendégművészt is/. Helyet kaptak összeállításunkban a dokumentum- és animációs műfaj reprezentánsai, megtalálhatók címszavaink sorában az írók, akik megihlették a vetített képek készítőit. Kiegészítő fejezetekben taglaljuk a filmélet eseménykrónikáját /irányítás, intézményrendszer, fogalmazás, szemlék stb./. Terjedelmes kiadványunkat, amelyben bizonyára akadnak hibák, tévedések és pontatlanságok, abban a reményben bocsátjuk útjára, hogy szakmabeliek és érdeklődők egyaránt haszonnal forgatják majd, s ezzel hozzájárulunk a hazai filmkultúra és ismeretterjesztés színvonalának emeléséhez.
Kiadó:
Magyar Nemzeti Filmarchívum
Oldalszám:
1574 oldal
Gyártási év:
2005

 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: