• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Az ezüstpataki párbaj (DVD)
Az ezüstpataki párbaj The Duel at Silver Creek
A termék elfogyott
 
 
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
Az ünnepelt háborús hős, Audie Murphy osztogatja a pofonokat ebben az akcióval teli western-ben, melyben a legendás Oscar-díjas Lee Marvin élete egyik első filmszerepében látható.

Stephen McNally, azaz Villám, Ezüst Város gyorskezű marsallja. Feltett szándéka elkapni a kegyetlen illegális bányász bandát, akik a helyi bányászokat terrorizálják, és kíméletlenül legyilkolták Villám legjobb barátját is. Miután egy párbajban elveszti hírhedt puskasütögető ujját, Villám megteszi helyettesévé az Ezüst Kölyköt, akinek apját szintén a banda ölte meg.

Az ő segítségével akar igazságot szolgáltatni. Ám a dolgok egyre bonyolultabbá válnak, mikor Villám beleszeret a városba érkező szép hölgybe, akinek élénk érdeklődése a marsall iránt csak álca saját veszélyes terve elrejtése érdekében, ebben az adrenalin-bomba, izgalmakkal, veszélyes románccal és puskaporos győzelemmel teli, felejthetetlen drámában.

Stúdió:
Játékidő:
74 perc
Gyártási év:
1952
Hangok:
- angol - mono (DD)
- spanyol - mono (DD)
- orosz - mono (DD)
- olasz - mono (DD)
Feliratok:
magyar, angol, cseh, dán, finn, francia, holland, lengyel, norvég, olasz, spanyol, svéd
Képformátum:
4:3
 
Előzetes -

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: