• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Én, te, ő - Erkölcstan munkatankönyv 1-2. osztályosoknak (Könyvek)
Gönczöl Enikő, Kereszty Zsuzsa
Én, te, ő - Erkölcstan munkatankönyv 1-2. osztályosoknak nem ismert
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Élményekkel teli erkölcstan? Kiadványunkkal megvalósítható. Segítség az új tantárgy bevezetésében és az etika kreatív oktatásában is. A kiadvány egy három kötetből álló sorozat első kötete, amely 1. és 2. osztályosok számára készült. A könyv az adott évfolyamnak megfelelő, tevékenykedtető, gondolkodtató feladatokat tartalmaz, mindezt versekkel, játékokkal és izgalmas olvasmányokkal színesítve. Miért ajánljuk? - Mert a gyerekek mindennapi tapasztalataira és kreativitására épít, miközben egyéniségük kibontakozását segíti. - Mert a gyakorlott és kezdő tanítókra egyaránt tekintettel van: minden tevékenységhez módszertani javaslatokat kínál. - Mert támogatja a pedagógus egyéni megoldásait is. - Mert az új NAT és a kerettanterv alapján készült.
Kiadó:
MRO Historia Könyvkiadó
Oldalszám:
200 oldal
Gyártási év:
2013

 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: