• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > 3 felesleges ember (DVD)
3 felesleges ember Trois hommes á abattre
- 63%
Szállítható: AZONNAL
999 Ft
Eredeti ár: 2.690 Ft

Már csak 2 db. van raktáron

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák
Michel, a szerencsejátékos egy nap egy súlyosan sebesült férfit talál az úton, akit azonnal el is visz a kórházba. Kiderűl, hogy a férfit nem autóbaleset érte, hanem meglőtték. Michel hamarosan kénytelen észrevenni, hogy ő is a gyilkosok céltáblájává vált.
Játékidő:
95 perc
Gyártási év:
1980
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- francia - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar
Képformátum:
1.78:1 (16:9)
Átlagos értékelés:
Remo
értékelése:
2009. jún. 5. - 22:52
A film hivatalosan ugyan már nem beszerezheto, némi utánajárással meg lehet kapni. Én egy hipermarket polcán akadtam rá a héten kemény 390 forintért. Alain Delon ebben az abszolút sztárszerepben hozza, ami elvárható. Ha kell kemény, máskor laza, de mindig férfias. A 3 felesleges ember (illetve férfi, ahogy a szinkronban elhangzik) egy nem hibátlan, de a klasszikusok nyomában járó politikai thriller, mely engem leginkább A keselyu három napjára emlékeztet. Itt is egy többé-kevésbé átlagos férfi keveredik bele egy rajta túlnövo összeesküvésbe, túlélését pedig inkább ösztönös cselekvéseinek és a szerencsének köszönheti, mint a tudatos döntéseinek. A rendszer alábecsüli hosünket, aztán meg túlbecsüli, de szó mi szó, a bérgyilkosok azért olykor így is elég amator húzásokat engednek meg maguknak. Az elso óra a legerosebb, egymást érik az emlékezetes jelenetek. A paranoid történet ugyan a logikát mellozi, de könnyen magával ragad. Az utolsó fél órában aztán valamelyest félresiklik az események folyása. Olybá tunik az alkotók azt sem tudják eldönteni, hogy mennyire akarják komolyan venni magukat. Végül egy kegyetlen befejezéssel zárnak, ami az egyetlen értelmes lehetoség, ami megmaradt.

A dvd-rol: A kép elég érdekes. Mintha egy tévés kópia lenne kivágással szélesvásznúvá alakítva. Alul-felül és oldalt is fekete csíkok lógnak be. Egy-két sötétebb jelenet pixeles, egyébként a turheto szinten mozog a minoség. A magyar hang szintén hagy maga után kívánnivalót. Egy régi mono szinkront próbáltak 5.1-essé felkeverni, ami így zúg, visszhangos és egyes zörejek enyhén el-elcsúsznak. Maga a szinkron amúgy minoségi munka lenne, a színészek jól teljesítenek és a legkisebb szerepekben is elismert színészek szólalnak meg. Mácsai Pál amilyen szokatlan elsore Delon hangjaként, annyira jól hozza. Kár, hogy ritkán szinkronizál.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
40%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (0)
41-60%
 (0)
21-40%
 (1)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: