• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > 8 perces meditáció (Könyvek)
Victor Davich
8 perces meditáció nem ismert
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
8 perc a több békéért 8 perc a kevesebb stresszért 8 perc az összeszedettségért 8 perc a boldogabb életért Ha a meditáció szóba kerülésekor azt szoktad mondani, hogy: „Nagyon szeretnék, de meditálni túl bonyolult és nagyon időigényes”, a 8 perces meditáció a te könyved. Egyszerű, könnyen érthető, kifejezetten az elfoglalt embereknek szól. Csupán 8 perc leforgása alatt olyan meditációs tapasztalatra tehetsz szert, amely egy egész életen át elkísér. A 8 perces meditáció egyedülállóan új program, amely: - Azonnali meditációra késztet. Kezdd el olvasni ezt a könyvet, és csupán 8 perc elteltével már érzékelhető lesz a változás. - Folyamatos meditálásra ösztönöz egyszerű, közérthető és világos útmutatásaival. - Segít lecsendesíteni az elmédet, csökkenteni a stresszt, megtapasztalni a békét. - Élvezetes minivakációvá változtatja a napi meditációt. - Megválaszolja kérdéseidet, és tisztázza aggodalmaidat. - Föltölt energiával, és olyan eszközt ad a kezedbe, amelyet életed minden területén alkalmazhatsz. - Elvezet a meditáció következő szintjének kapujához. Miért várnál? Legyél részese mindazoknak a jótéteményeknek, amelyekre mindig is vágytál! Kezdj el még ma meditálni a 8 perces meditációval, ami meg fogja változtatni az egész életedet!
Kiadó:
Édesvíz Kiadó
Gyártási év:
2013

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: