• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Ösztönző sikerek (Könyvek)
Toroczkay Zsolt
Ösztönző sikerek nem ismert
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Korunk útvesztőiben sokan keressük a legmegfelelőbb utat a boldog sikeres élethez. Sokszor mások tanácsa, példája segíthet minket abban, hogy megtaláljuk azt a megoldást, ami előre lendítheti saját ügyünket, közelebb vihet céljaink megvalósításához. Könyvünkben néhány száz agykontrollos sikertörténetet adunk közre a www.esettanulmanyok.hu oldalhoz beküldött több, mint 2500-ból. Az élet legfontosabb területei szerint válogattuk szét a történeteket, úgymint Egészség Anyagi helyzet Életmód Párkapcsolat Tanulmányok. Hisszük, hogy válogatásunk nem csak az agykontroll ismerőinek adhat támaszt, segítséget, de kiutat mutathat a nehéz helyzetekből mindannyiunk számára. Részlet az előszóból: "Tagadhatatlan, hogy az agykontroll gyakorlóinak legerősebb motivációja a siker. Ezen keresztül érzik meg valójában az elme erejét. A saját sikerekhez nagy segítséget adhat, ha mások tapasztalatait is megismerjük. Nem biztos, hogy ezek azonnal érvényesülnek a napi gyakorlatban, de gondolatébresztőnek, bíztatásnak mindenképpen hasznosak. A www.esettamnulmanyuk.hu oldalon közel tíz év alatt felhalmozott tartalmat átolvasni szinte lehetetlen. Ha csak a "Sikerek" menüpont 2500 bejegyzésére gondolok, a teljes anyag átolvasásához több napra lenne szükség. Emellett a fórum több, mint százezer bejegyzése olyan mennyiségű információ, amit gyakorlatilag lehetetlen átolvasni. Ezért találtuk ki, hogy a sikereket témakörönként rendezve, véletlenszerűen válogatva, harmincasával adjuk közre. Ez könnyíti a használatot, de egy dolgot nem old meg - nem mobil, nem juthatsz hozzá a tartalomhoz bárhol, bármikor. Bár egyre másra jelennek meg olyan eszközök, melyekkel már vezetéktől függetlenül is elérhető a világháló, az internetes tevékenység továbbra is helyhez kötött, hiszen ezen eszközök használata hosszas olvasásra, böngészésre alkalmatlan. Tehát, ha olyan módon szeretnénk átadni az információt, amit bármikor bárhová kényelmesen magaddal vihetsz, akkor az egy könyv, könnyen kezelhető formátumban.
Kiadó:
DYFON Kiadó
Oldalszám:
236 oldal
Gyártási év:
2012

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: