• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Az álom és alvás tibeti jógája (Könyvek)
Tenzin Wangyal Rinpóche
Az álom és alvás tibeti jógája nem ismert
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
„Ha nem tudjuk az álomba átvinni a gyakorlatunkat, ha minden éjjel elveszítjük önmagunkat, akkor mennyi esélyünk lesz, hogy éberek maradjuk, ha jön a halál? Nézd meg az álombéli tapasztalatodat, hogy tudd, milyen utad lesz a halál folyamán, hogy lásd, igazán ébren vagy-e.” – írja Tenzin Wangyal Rinpócse, Tibet bön hagyományának lámája. A könyv részletes útmutatást ad az álomjóga gyakorlására, beleértve a nappal végzendő alapgyakorlatokat is. Az álomjógát az alvás jógája követi, melyet a tiszta fény jógájának is nevezünk. Ez haladó gyakorlat, hasonló a legtitkosabb tibeti gyakorlatokhoz. A cél, hogy éberek maradjunk mély alvás közben, mikor a durva fogalmi és az érzékszervi tudatosságok működése szünetel. A gyakorlatok eredményeképpen nagyobb boldogságot és szabadságot tapasztalunk mind ébrenléti, mind álombeli állapotunkban. Az álom és alvás tibeti jógája hatékony módszerekkel szolgál ahhoz, hogy a megszabadulás ösvényén haladni tudjunk. A könyvhöz mellékelt DVD-n a tanító két légzőgyakorlatot mutat be Tibet ősi bön hagyományából: a Kilenc Tisztító Légzést és a Cá Lung gyakorlatot. Segítségükkel megtisztíthatjuk belső csatornáinkat, és megnyithatjuk energiaközpontjainkat, hogy hozzáférhessünk eleve meglévő belső bölcsességünkhöz. Mindkét módszer segíti a meditációs gyakorlatot, és utat nyit egy nyitottabb, világosabb és kevésbé kimozdítható tapasztaláshoz, a tudat természetes állapotában való időzéshez.
Kiadó:
Bioenergetic Kft.
Oldalszám:
200 oldal
Gyártási év:
2011

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: