• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Kutyaszorítóban (Mirax kiadás) (DVD)
Kutyaszorítóban (Mirax kiadás) Reservoir Dogs
Szállítható: KB. 1-5 NAP
999 Ft
 
 
 
 


  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák
Öt, teljesen ismeretlen férfi összeáll a tökéletes gyémántrablás elvégzésére. Nem ismerik egymás valódi nevét, színek szerint szólítják egymást. Azonban a balhé után a rendőrség túl gyorsan bukkan a nyomukra, és a rablásból pillanatok alatt vérfürdő lesz. Egyértelmű, hogy valaki közülük besúgó, hiszen a rendőrség szinte azonnal a sarkukban liheg. Most már csak azt kell kideríteni, hogy ki a beépített ember... Quentin Tarantino kultikus, klasszikus gengszterfilmje új életet lehelt az amerikai filmgyártásba, olyan színészlegendák főszereplésével mint Harvey Keitel, Tim Roth, Michael Madsen és Steve Buscemi.
Stúdió:
Játékidő:
95 perc
Gyártási év:
1992
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Korhatár:


Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott
Átlagos értékelés:
Zsolt
értékelése:
2006. máj. 21. - 19:08
Két éve egy szörnyen negatív kritikát írtam errol a filmrol, talán anno közrejátszott az is, hogy négyen néztük és senkinek sem tetszett. De ma megnéztem a filmet újra, EGYEDÜL. És azt kell mondanom, hogy a véleményem meroben megváltozott.

Már eleve a bevezeto jelenetet nagyon élveztem (a Like a Virgin-es és borravalós szövegek nagyon ütosek voltak). Ezenkívül a film tele van feszült párbeszédekkel és egyedülállóan kiválló karakterekkel. Tulajdonképpen Tarantino filmjeiben mindig a karaktereken lehet a legjobban szórakozni, hiszen szinte rájuk épül a film. A legjobban Steve Buscemi (Mr. Pink) és Michael Madsen (Mr. Drapp) játéka tetszett, de nem elhanyagolható Harvey Keitel (Mr. Fehér) és Tim Roth (Mr. Narancs) játéka sem.

A betétdalok, a történetvezetés és a feszült párbeszédek is egy nagyon jó hangulatot kovácsolnak össze.

Most két év után azt mondom, hogy ez egy nagyon ütos és szórakoztató film, csak át kell érezni, illetve fel kell noni hozzá.

Film: 90%
58 látogatóból 4 értett egyet ezzel a hozzászólással
Mazsi
értékelése:
2011. nov. 4. - 21:32
Nagyon szeretem Tarantino filmjeit és ez a kedvencem.
Ami szokatlan, hogy nincs tele látványelemekkel, hókuszpókuszokkal, szinte már puritán. Az egész filmben végig kézzel fogható a feszültség, ami részben a zseniális rendezésnek köszönhető, részben a kiváló színészeknek. Steve Buscemi és Harvey Keitel most is hozzák a remek formájukat. Kissé hasonlít a francia filmekhez, mert szokatlanul sok benne a csend, legalábbis én így éreztem.
Aki szereti, hogy a film végén nem tud felállni, mert kavarognak benne az érzések, feltétlenül nézze meg.
1 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
92%

6 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (4)
61-80%
 (2)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: