• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Penge (DVD)
Penge Blade
A termék már nem kapható
 
 
 
 

MEGJELENÉS: 2000. szeptember 14. | INFO A termék sajnos már nem beszerezhető.  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek

   Több sebből vérző, haldokló nővel rohannak az ápolók a műtő felé, de már csak a terhes asszony születő gyermekének életét tudják megmenteni. A halotton különös harapásnyomok éktelenkednek...

   Három évtizeddel később Penge nevét már jól ismerik bizonyos körökben. Ő a vámpírok igazi réme, aki félig a sötétség, félig a világosság gyermeke: rendelkezik a vámpírok emberfeletti képességeivel, de nem árt neki szinte semmi, ami halálos veszélyt jelent az igazi vámpírokra. Igazi gyilkológép, aki tökéletesen ötvözi a keleti harcművészeteket különleges vámpír-képességeivel és bámulatos technikával forgatja borotvaéles kardját.

   Penge egymaga is képes arra, hogy megritkítsa az emberek között évezredek óta bujkáló, éjszakánként portyázó vámpírhordát - nem csoda, ha a vérszívók vezetői a halálát akarják. Penge legádázabb ellensége, Deacon Frost ördögi terven dolgozik. Szuperszámítógépek segítségével Erebus ősi könyvét fordítja le. A könyv szörnyű titkokat rejt - aki képes elolvasni, megtudja, hogyan változtatható minden halandó a Földön vámpírrá!

   Penge nem csak az emberiség megmentéséért küzd: bosszúvágy hajtja. Holtan akarja látni mentora gyilkosait, és egy gyönyörű nő életét is oltalmazza.

Játékidő:
115 perc
Gyártási év:
1998
Hangok:
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, cseh, héber, lengyel, portugál, román
Képformátum:
2.35:1 (16:9)

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: